BARÇA
Esports 19/05/2014

Zubizarreta ha comunicat a la junta els canvis a la plantilla, el cos tècnic i la reestructuració a la Ciutat Esportiva

El director esportiu no ha revelat els noms dels futbolistes que es volen fitxar

Ara
1 min
Andoni Zubizarreta i Antoni Rossich a la llotja del Camp Nou.

BarcelonaEl Barça viu aquest dilluns una reunió de la junta directiva. La novetat és que en aquesta reunió el director esportiu, Andoni Zubizarreta, ha exposat ja "les línies estratègiques de la planificació esportiva del futbol professional i formatiu de la pròxima temporada", segons va informar el club. De fet, Zubizarreta ha comunicat els canvis que patirà la plantilla, sense dir noms d'altes i baixes per evitar filtracions, i també ha detallat davant de la directiva la reestructuració del cos tècnic, amb l'arribada de Luis Enrique i els seus col·laboradors, i també ha explicat els canvis a la Ciutat Esportiva, on no segueix Albert Puig ni tampoc ho farà Guillermo Amor.

El basc ha estat un dels primers que han arribat a les oficines del club, on des de les 15 hores està reunida la junta directiva del club blaugrana.

Aquesta reunió extraordinària s'havia de fer la setmana passada, quan es va decidir ajornar la presentació dels canvis que ha pensat Zubizarreta. Aquell mateix dia, Zubizarreta es va reunir amb Luis Enrique. A la reunió d'aquest dilluns, Zubizarreta es troba amb els directius més crítics amb la seva gestió, malgrat que té el suport del president, Josep Maria Bartomeu.

stats