Estils 12/03/2019

Acusen Alex Rodriguez de ser infidel a Jennifer Lopez

Un jugador de beisbol assegura que la seva exdona té una aventura amb Rodriguez

Ara
1 min
Alex Rodríguez i Jennifer Lopez s'acaben de prometre

BarcelonaLa felicitat no ha durat gaire. Poques hores després de veure com Jennifer Lopez finalment havia rebut el seu anell s’han disparat les alarmes davant una possible infidelitat.

Ha sigut Jose Canseco, exjugador de la lliga de beisbol nord-americana, qui ha començat a publicar tot un seguit de tuits en què acusava Alex Rodriguez de tenir una aventura amb la seva exdona, Jessica Canseco. Un dels seus arguments és que va presenciar un episodi en què els dos suposats amants van mantenir una conversa telefònica fa alguns mesos. Per donar més credibilitat a les seves acusacions, Canseco fins i tot es va oferir a sotmetre’s a una prova de polígraf.

Davant d’aquestes afirmacions, el jugador de beisbol ha decidit respondre a través del seu compte d’Instagram amb una frase de l’empresari nord-americà Warren Buffett: "Un idiota amb un pla pot guanyar un geni sense pla".

El cap de setmana passat Alex Rodriguez va demanar a Jennifer Lopez de casar-se i li va regalar un diamant valorat en un milió de dòlars. Per a la cantant, que va començar a sortir amb l’estrella del beisbol fa dos anys, seria el quart matrimoni.

stats