Estils 03/11/2020

Aconsegueix amb l'ARA un nou llibre de Marie Kondo

'La felicitat a la feina' parla d'endreçar el temps i equilibrar el treball i la vida

Ara
1 min
La portada del llibre de Marie Kondo

BarcelonaMarie Kondo és coneguda arreu del món per voler posar ordre a les cases i a la vida de les persones amb el seu mètode. Ara vol ajudar-te a estar millor a la feina, començant per posar ordre a la taula i al despatx.

Al costat del psicòleg i catedràtic Scott Sonenshein, Marie Kondo ens ofereix una sèrie de valuosos consells fruit de les seves pròpies experiències per posar ordre material i espiritual a la feina. No només es tracta d’endreçar els calaixos i la taula, domesticar el correu electrònic o organitzar equips, sinó també d’endreçar el temps i mantenir un equilibri saludable entre la feina i la vida. Un llibre útil i necessari, que arriba en un moment de reflexió al voltant de la manera com treballem. El mètode KonMari aplicat a la feina t’ajudarà a trobar les claus de l’èxit, tant si treballes des de casa com en una oficina, perquè gaudir de la feina és gaudir de la vida.

Pots aconseguir el llibre per 16,90 euros del 4 a 10 de novembre amb el diari ARA. Per adquirir la promoció hauràs de presentar al quiosc el cupó situat a la part inferior de la contraportada del diari. Si ets subscriptor digital et podràs descarregar el cupó a l’Espai del Subscriptor.

stats