Estils 06/02/2015

La família s'acomiada de la filla de Whitney Houston, en coma des de fa cinc dies

La revista 'People' assegura que el pessimisme s'ha instal·lat entre els familiars. Fonts mèdiques han explicat a la cadena Fox que el coma de la jove és "irreversible"

Ara
2 min
Bobbi Kristina Brown era l’única filla de la cantant Whitney Hosuton.

BarcelonaL'única filla de Whitney Houston, Bobbi Kristina Brown, està en coma induït des que la van trobar inconscient en una banyera, una situació que va començar dissabte passat i que no ha deixat de complicar-se. De fet, la premsa dels EUA n'ha donat compte. En les darreres hores, la revista 'People' ha publicat que els familiars de la jove, de 21 anys, estan anant a l'hospital a acomiadar-se'n, cosa que indica la precària situació de salut en què es troba. "Tothom està venint a l'hospital per acomiadar-se'n", ha dit una font anònima a la revista.

I és que el pessimisme s'ha degut apoderar de la família després de cinc dies d'ingrés en què no hi ha hagut cap bona notícia, per petita que fos. L'últim comunicat emès deia que Bobbi Kristina estava "lluitant per la seva vida", una informació que ha estat el símbol d'una resistència a la qual s'han aferrat tots però que a hores d'ara sembla que ja no serviria. Segons la cadena Fox, els metges ja donen el cas per perdut. Segons una font mèdica propera a la jove, el quadre és "irreversible" i "ja no queda gaire per fer des del punt de vista clínic". "És només una qüestió de decidir quan la família vol deixar-la anar i acceptar que no se'n sortirà".

Tot i això, davant aquesta dura perspectiva, el pare de la jove, Bobby Brown, ha fet unes declaracions públiques, recollides per Efe, en les quals defensa la intimitat de la seva filla i assegura que no tenen pensat desconnectar-la, ara per ara. "[Que vulguem desconnectar Bobbi Kristina] és fals, igual que la gran majoria de les altres coses que estan sent publicades en aquest moment", ha dit el raper, que va mantenir una tempestuosa relació amb Whitney Houston en el passat, amb denúncies de violència i drogues.

La cantant va morir el 2012 en la mateixa situació que s'ha trobat la seva filla, inconscient en una banyera. El dia 11 de febrer, d'aquí a 5 dies, es complirien 3 anys de la mort de Whitney Houston.

stats