Estils 14/11/2016

La cantant Pink espera el seu segon fill

Text: à.g.
2 min
La cantant Pink espera  el seu segon fill

Cinc anys després de donar a llum la seva primera filla, Willow, la cantant Pink (1) ha anunciat que torna a estar embarassada. Ho ha fet sense previ avís compartint una imatge a Instagram amb el seu milió llarg de seguidors, amb un concís peu de foto: “Sorpresa!”

Nascuda fa 37 anys com a Alecia Beth Moore, Pink -o P!nk- és una cantant i actriu que va debutar ja el 1995 en la banda adolescent Choice. Amb el seu debut en solitari, l’any 2000, la va descobrir el gran públic, tot i que la fama li arribaria el reconeixement global amb Missundaztood, l’any 2001, gràcies a temes com Get the party started i Just like a pill. En total, ha venut més de 47 milions d’àlbums i 84 milions de singles.

La seva relació amb Carey Hart, pare de la seva primera filla, es remunta al 2001, quan ell, corredor de motocròs professional, participava en un torneig a Filadèlfia. Tot i que es van separar l’any 2003, el parèntesi va durar només un any i mig, i el 2005 ella va demanar-li matrimoni. I ho va fer d’una manera original. Aprofitant que li feia d’assistent en una cursa, va escriure “¿Et vols casar amb mi? Ho dic de debò!” en una pissarra que feia servir per donar-li indicacions. Però el pilot estava tan concentrat que no ho va veure i va fer encara una volta més. Finalment, va parar per dir que sí (i va seguir la cursa). Ja casats, ho van tornar a deixar entre el 2008 i 2010.

Mentrestant, un hotel de París servia d’escenari perquè els cantants Israel Bailon i Adrienne Houghton (2) es casessin en una cerimònia força íntima, celebrada tan sols tres mesos després que el vocalista de gòspel demanés matrimoni a la cantant del grup The Cheeta Girls. París va ser la ciutat on la parella es va conèixer, fa més d’una dècada.

I per acabar, el títol de Miss Golden Globe, que s’atorga cada any al fill d’un actor. El premi consisteix a poder lliurar un dels guardons dels Globus d’Or. Per al 2017, per primer cop serà una distinció tripartita, ja que s’ha escollit Sophia, Sistine i Scarlett Stallone (3), filles de Silvester Stallone. Els organitzadors destaquen que cadascuna ha tingut èxit en el seu camp: estudis, esports i com a model.

stats