Estils 06/01/2020

La catifa vermella dels Globus d'Or

El blanc s'imposa en els 'looks' masculins i els colors foscos en els femenins

Alejandra Palés
2 min
Jennifer Lopez amb un dels vestits més espectaculars de la nit

BarcelonaLa catifa vermella dels Globus d'Or d'aquest any ha tingut poques estridències i moltes eleccions clàssiques, tant pel que fa a l'estil dels vestits com pels colors. Billy Porter i Jennifer Lopez han sigut uns dels pocs que s'han atrevit a destacar en una edició marcada per la sobrietat.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez amb un dels vestits més espectaculars de la nit

L'actriu d'Estafadoras de Wall Street és especialista en trepitjar amb força les catifes vermelles i a la del Globus d'Or ha tornat a presentar candidatura a la més ben vestida de la nit amb un espectacular disseny de Valentino amb doble maxillaç, un de verd ampolla rematat amb un daurat. Lopez ha deixat de banda el seu vessant de sex symbol i ha optat per un disseny més clàssic.

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston

Amb la seva famosa melena deixada anar, Jennifer Aniston ha escollit el negre i un disseny clàssic signat per Dior Haute Couture amb figura sirena amb escot paraula d'honor.

Reesse Whiterspoon

Reese Witherspoon

La companya d'Aniston a The morning show és una de les poques convidades que s'ha atrevit amb el blanc. Whiterspoon ha optat per un disseny de tall clàssic de la firma Roland Mouret que ha combinat amb joies de Tiffany i sabates de Jimmy Choo.

Ana de Armas

Ana de Armas, sòbria però elegant

L'actriu hispanocubana, que va començar la seva carrera com a actriu adolescent a la sèrie l'espanyola El internado, ha optat per un disseny sobri de lluentons negres però elegant. Un vestit d'estil princesa de Ralph & Russo que es modernitzava amb butxaques. De Armas, que competia com a millor actriu de comèdia per Puñales por la espalda, serà a la nova entrega de James Bond.

Billy Porter

Billy Porter ha enlluernat amb una espectacular cua de plomes

El protagonista de Pose és un valor segur quan es busca moda que va més enllà dels estereotips de gènere. L'actor ha tornat a sorprendre amb un total look blanc d'Alex Vinash que incloïa una americana rematada amb una llarga cua de plomes. Completava l'outfit un clutch platejat.

Andrew Scott

Andrew Scott ha apostat pel blanc

També ha escollit el blanc l'actor Andrew Scott, l'atractiu capellà de Fleabag, que després de ser ignorat pels Emmy ha arribat als Globus d'Or aspirant al premi al millor actor de repartiment de televisió.

stats