Estils 25/07/2018

Cesc Fàbregas i Daniella Semaan es casen de nou (ara, a l'illa de Sa Ferradura)

Dimarts a la nit la parella va reunir Messi i altres futbolistes a la seva festa

Ara
3 min
Cesc Fàbregas i Daniella Semaan es casen de nou a l'illa de Sa Ferradura

BarcelonaEl futbolista del Chelsea Cesc Fàbregas i la seva dona Daniella Semaan han triat l'illa d'Eivissa per celebrar-hi el seu casament aquest dimarts en una festa que ha reunit un centenar de famosos, entre els quals hi havia els jugadors del Barça Leo Messi i Luis Suárez. L'esdeveniment s'ha desenvolupat durant la nit a l'exclusiva illa privada de Sa Ferradura, situada a la localitat eivissenca de Sant Miquel.

Entre els assistents hi havia amics de la parella i companys de professió, com Lionel Messi i la seva dona, Antonela Roccuzzo, Carles Puyol i Vanesa Lorenzo, Pedro Rodríguez i la seva nova nòvia, Patricia Magaña, Sergi Busquets i Elena Galera, i Luis Suárez amb la seva dona, Sofia Balbi, que està embarassada i que és sòcia de Rocuzzo a la botiga que la firma Sarkany té a Barcelona.

Fàbregas, de 31 anys, i Semaan, de 43, es van casar -segons van publicar ells mateixos en les xarxes socials- el 15 de maig passat en un hotel del centre d'Anglaterra en una cerimònia íntima. Ara la parella ha triat Eivissa per celebrar al costat de familiars i amics l'enllaç per ser un "lloc conegut i estimat" pel matrimoni, segons han assenyalat des de l'organització de l'esdeveniment i ha recollit l'agència Efe.

Segons han especificat, quan Semaan va conèixer l'illa de Sa Ferradura es "va enamorar" d'aquest lloc "màgic" i va decidir que era "el millor lloc per viure l'emoció d'un dia tan important". Daniella Semann ha portat un vestit del dissenyador libanès Georges Hobeika combinat amb unes sabates de plataforma que es podien veure senceres gràcies al pronunciat tall vertical de la faldilla.

La celebració va començar a les 20.00 hores amb l'arribada dels primers convidats, que van gaudir de diverses actuacions al llarg de l'esdeveniment. Tant els nuvis, que anaven conjuntats de color blanc, com els convidats van posar per a la premsa en un 'photocall' blanc amb les seves inicials en daurat impreses al darrere.

Aquestes són les fotografies d'alguns dels convidats:

Messi i Antonella Rocuzzo a la boda de Cesc Fàbregas i Daniella Semaan
Pedro Rodríguez i Patricia Mañaga, al casament de Cesc Fàbregas i Daniella Semaan
Luis Suárez i Sofia Balbi, al casament de Fàbregas i Semaan
Sergi Busquets i Elena Galera al casament eivissenc de Cesc Fàbregas i Daniella Semaan
Carles Puyol i Vanessa Lorenzo al casament de Cesc Fàbregas i Daniella Semaan

La parella està junta des del 2011. El casament del maig al Regne unit va tenir lloc a l'oest de Londres, en un palau anomenat Cliveden House que avui en dia ha estat reconvertit en un hotel de cinc estrelles. En aquesta ocasió, com en la primera boda, la núvia ha optat per portar la seva cabellera solta i per les transparències. En el casament eivissenc, també com en l'anglès, la parella ha comptat amb la presència dels tres fills que comparteixen i els dos que ella va tenir amb l'empresari Elie Taktouk, amb qui estava casada quan va conèixer el futbolista.

La 'wedding planner' de l'esdeveniment ha compartit aquestes imatges de l'illa i de la decoració floral així com dels patges d'honor, entre els quals hi ha el fill gran de Messi, Thiago.

stats