Estils 18/05/2016

Dani Alves i la seva nòvia es casen en secret a París

El futbolista blaugrana i la model Joana Sanz van contreure matrimoni a París fa un mes, segons publiquen diversos mitjans

Ara
1 min
Dani Alves i la seva nòvia en una foto que es van fer a la Bridal Week d'aquest 2016 a Barcelona

BarcelonaTot i que havien desmentit el seu enllaç anteriorment, Dani Alves i la seva jove nòvia, la model Joana Sanz, estan casats des de fa un mes. Després d'uns escassos dotze mesos de relació la parella, va casar-se a París en una cerimònia íntima, com sempre havien explicat que farien.

La notícia, publicada per diversos mitjans, arriba després que ella hagi desfilat de blanc per a Rosa Clarà a Barcelona durant la Bridal Week, moment en què va negar haver-se casat i en el qual els mitjans la van immortalitzar vestida de blanc. De fet, a la desfilada hi va acudir també Alves, que des del 'front row' va observar atentament Sanz vestida de núvia, una imatge que en aquells moments ell ja havia vist, tot i que va dissimular.

No obstant, la parella mai havia enganyat la premsa en relació les seves intencions i mai van negar que tenien la intenció de ser discrets. "És un compromís que tenim els dos i el dia que hi hagi paraules majors ningú ho sabrà" va dir després de comprometre's la canària, de 23 anys. "Potser ni us n'heu adonat i de cop i volta...", deia.

Alves, de 33 anys, va estar casat fins al 2011 amb Dinora Santana, mare dels seus dos fills. Amb Sanz, Alves s'ha mostrat molt més proper que amb altres noies amb les quals ha estat des del seu divorci. Plegats s'han fet moltes declaracions d'amor a les xarxes i han compartit vídeos que han estat molt polèmics.

stats