Estils 20/04/2018

Rachel Weisz anuncia que espera el seu primer fill amb Daniel Craig

Els dos actors tenen fills de relacions anteriors

Ara
2 min
Rachel Weisz anuncia que espera el seu primer fill amb Daniel Craig

BarcelonaL'actriu Rachel Weisz, de 48 anys, ha revelat en una entrevista a 'The New York Times' que està esperant un fill amb el seu marit, el també actor Daniel Craig, de 50 anys. "Se'm començarà a notar molt aviat. El Daniel i jo estem molt contents. Hem creat un petit ésser humà junts. Tenim moltes ganes de coneixe'l a ell o ella. De moment és un misteri", ha dit l'artista a l'entrevista.

Weisz ja és mare d'un nen d'onze anys, que va tenir amb el director Darren Aronofsky, amb qui va compartir gairebé una dècada, un llarg idil·li que poc després de la ruptura no va trigar a reemplaçar pel que té amb Craig. Va ser durant el rodatge de 'Dream house' quan la seva amistat de feia anys es va convertir en alguna cosa més, i el 2011 es van casar. Craig, que interpreta l'agent 007 i que també ho farà en la pròxima entrega de la saga tot i els rumors que no volia repetir, també és pare, en el seu cas d'una filla de 25 anys que es diu Ella fruit del seu primer matrimoni, amb Fiona Loudon.

Sempre discrets

Tot i que la discreció sempre ha sigut la tònica que ha dominat la relació entre els dos actors, s'entén que han fet l'anunci per evitar la pressió mediàtica de quan hi ha especulacions, moment en què els fotògrafs comencen a seguir l'afectada per fer-li fotos on es pugui veure si té panxa o no. Tot i ser actors de nivell internacional i, a més, ser considerats 'sex symbols', Craig i Weisz sempre han intentat mostrar-se públicament com una parella normal.

"A nivell personal mai m'hauria pensat que em casaria, mai va ser una de les meves ambicions. Més aviat al contrari. Mai aconseguia sentir-me identificada amb les comèdies romàntiques, en què casar-se semblava l'únic objectiu. I llavors va passar, de manera natural, en un moment de més maduresa per a mi", deia Weisz en una entrevista recent.

stats