Promoció
Estils 08/10/2021

Emporta’t amb l’ARA tres llibres de rutes per l’extraordinari patrimoni natural de Catalunya

Les publicacions es poden aconseguir a la botiga web de l’ARA i als quioscos de la demarcació de Barcelona i Girona del 9 al 22 d'octubre

2 min
Portada del llibre "Rutes per a tastar els productes del  país"

Fer una excursió i aprofitar per tastar els productes de la zona. Aquesta és la proposta que fa el periodista de viatges César Barba al llibre Rutes per a tastar els productes del país, que ofereix l’ARA. “En aquest llibre animem a fer passejades a peu o amb bicicleta per molts llocs de Catalunya en el millor moment per menjar els productes locals”, explica l’autor d’aquesta publicació, que conté explicacions detallades per seguir cada itinerari, fotografies i mapes, i informació dels productes i de quin és el moment més propici de l’any per anar a tastar-los.

César Barba també ha escrit un altre llibre que està inclòs en aquesta promoció del diari, Excursions a prop de Barcelona. “Per gaudir de la natura no cal fer grans viatges ni centenars de quilòmetres amb cotxe. A un pas de Barcelona encara hi ha molt per descobrir”, remarca Barba. “Totes les rutes del llibre tenen el punt d'inici a menys d'una hora del centre de la ciutat, en cotxe o en transport públic. Moltes excursions fins i tot comencen en una boca del metro o a l’estació del tren, i acaben al mateix punt o en una altra estació des de la qual es torna a la ciutat”, explica l’autor d’aquest llibre que inclou rutes pel Maresme, Montserrat, el Montseny, el Garraf, Collserola i els parcs del Montnegre i el Corredor, de la serralada Litoral i de la serralada de Marina.

Al tercer llibre que ofereix l’ARA, Les millors passejades per la costa catalana, Roger Rovira detalla 37 rutes excel·lents per conèixer bé el nostre litoral, a peu, amb bicicleta, amb caiac, des de l’aigua (amb tub i ulleres) o fins i tot des d’una via ferrada.

Editats per SUA Edizioak, els llibres es poden aconseguir per 18,50 € cadascun (el lot sencer per 52,72 €) del 9 al 22 d'octubre en aquest enllaç i als quioscos de la demarcació de Barcelona i Girona. 

stats