Estils 04/05/2015

La filla dels ducs de Cambridge ja té nom: Carlota Elisabet Diana

La petita, nascuda dissabte, és la quarta en la línia de successió al tron britànic i rebrà el tractament de S'Altesa Reial Carlota de Cambridge

Ara
1 min
Kate Middleton i Guillem d'Anglaterra amb la seva segona filla / GETTY IMAGES

BarcelonaLa nova princesa dels Windsor ja té nom. La filla dels ducs de Cambridge, Guillem i Caterina, que va néixer dissabte, es dirà Charlotte Elizabeth Diana. En català, Carlota Elisabet Diana. Els tres noms, que apareixien ben posicionats en les travesses que molts ciutadans britànics havien fet a internet, han estat revelats pel Palau de Kensington a través de Twitter. Carlota és la primera princesa en els últims 25 anys i ocuparà el quart lloc en la línia de successió del tron. A Twitter, el palau ha anunciat que serà coneguda com sa Altesa Reial Carlota de Cambridge.

El nom triat és un triple homenatge. En primer lloc, al príncep Carles (avi patern de la petita). En segon, a la reina Elisabet II (la seva reial besàvia). En tercer lloc, a Lady Di (àvia paterna de la nena), morta el 1997 a París i a la qual el seu fill Guillem tenia una gran adoració, cosa que no li ha permès no posar-li el seu nom a la seva filla.

stats