Estils 27/04/2021

Tastos amb aforament limitat i activitats online, torna la Fira del Vi de Falset

La cita compta amb la col·laboració de la DO Montsant i la DOQ Priorat i amb la participació de 21 cellers

ARA
2 min
Una imatge d'una edició presencial de la Fira del Vi

BarcelonaLa Fira del Vi de Falset, una de les cites més importants del món del vi, torna amb una edició híbrida: presencial i digital a partir del divendres 30 d’abril i amb activitats que s'allargaran tot el mes de maig. Per ajustar-se a les condicions sanitàries i les restriccions imposades per la pandèmia els organitzadors han decidit crear un programa que barreja activitats presencials, com els tastos de vi amb aforament limitat, amb d'altres de virtuals. Així, en aquesta edició, els cellers faran d’estands de la fira i convertiran la comarca en un gran aparador on els assistents podran gaudir dels vins i d'un tracte molt més proper amb els productors i elaboradors.

 A partir de divendres hi haurà 21 cellers de la DO Montsant que obriran les portes al públic per rebre tots aquells que vulguin gaudir dels vins Montsant sobre el terreny. Hi haurà degustacions a l’aire lliure, en alguns casos a peu de vinya, per viure de prop del paisatge mentre es descobreixen alguns dels projectes vitivinícoles de la zona.

Per participar en aquestes activitats és necessari reservar cita prèvia a través de la plataforma online habilitada per la Fira del Vi de Falset. D'altra banda, dins el programa de la Fira del Vi virtual, la DO Montsant organitza el dissabte dia 1 dos tastos dirigits tant a professionals com a públic general. El primer serà dissabte a les 13 h: Tast de Garnatxes i Carinyenes de la DO Montsant, i al vespre, a les 21 h, tindrà lloc l’altre tast, aquest de caràcter més informal: Combat de Vins Montsant.  

A més d’aquests tastos, el programa de la Fira del Vi inclou moltes més activitats digitals, com ara el tradicional tast de blancs (el divendres 30 d’abril a les 20.30 h), concerts i altres tastos virtuals que podran seguir-se a través de les xarxes socials de la Fira del Vi i del canal de teleservei de l’Ajuntament de Falset.

stats