Estils 06/10/2020

El Handmade Festival se celebrarà en format virtual

Serà del 16 al 18 d'octubre i comptarà amb artistes com Lyona Ivanova i Maria Hesse

Ara
1 min
Dues participanrts a una edició anterior del saló

BarcelonaEl Handmade Festival, el saló anual de manualitats i artesania, canvia el seu format aquest any i se celebrarà de manera virtual del 16 al 18 d'octubre, segons han explicat els organitzadors a l'agència Efe.

Així, la cita canvia de nom i passa a dir-se Handmade Home. Serà gratuïta i comptarà amb 33 handmackers d'arreu del món, que faran tallers online de bricolatge, lettering, knitting, il·lustració, stop motion i costura, entre d'altres.

"Hem canviat el format i hem volgut donar un valor afegit a tots els nostres seguidors, i és que el contingut sigui inèdit i que el públic pugui disfrutar dels tallers sempre que vulgui a través dels descarregables", ha dit Anna Ventura, directora del festival. Els organitzadors apunten que el format digital té l'avantatge que els usuaris poden seguir des de casa tots els continguts que vulguin, sense suposar cap risc per a la seva salut.

Les novetats que el festival incorpora aquest any són les categories scrap i crochet i també comptarà amb convidats de luxe, com la il·lustradora Lyona Ivanova, que farà un taller de stop motion en què ensenyarà a animar personatges de plastilina, i la il·lustradora Maria Hesse o l'il·lustrador de moda Joel Miñana.

stats