Estils 09/02/2016

Hugh Jackman, operat per cinquena vegada d'un càncer de pell al nas

L'actor ho ha explicat a Instagram, com ja va fer en la primera intervenció

Efe
2 min
Hugh Jackman explica que ha estat operat per cinquè cop d'un carcinoma / INSTAGRAM

Nova YorkL'actor australià Hugh Jackman ha estat operat per cinquena vegada d'un càncer de pell al nas, segons ha revelat l'artista al seu perfil d'Instagram. "Això és un exemple del que passa quan no fas servir protector solar, acabes amb cèl·lules basals, que, tot i que és la forma més lleu de càncer, és greu", ha escrit el protagonista d'"Els Miserables". L'actor acompanya el missatge amb una fotografia en què se'l veu amb el nas tapat amb benes i recomana a tots "utilitzar protector solar i fer-se revisions regulars" per evitar aquest tipus de malalties.

Aquesta és la cinquena vegada que el famós intèrpret del personatge Llobató, de la saga de pel·lícules 'X-men', és operat d'aquest tipus de tumor, un carcinoma de cèl·lules basals que sempre se li ha localitzat al nas. La primera vegada que Jackman va donar a conèixer que patia aquesta patologia va ser el 21 de novembre de 2013, també a Instagram.

Actor d'èxit comercial i de crítica

Nascut a Sydney fa 47 anys, Hugh Jackman va saltar a la fama gràcies a 'X-men', de Bryan Singer, amb un personatge que va acabar tenint la seva pròpia sèrie de pel·lícules. L'actor té un dels matrimonis més estables de Hollywood amb Deborah Lee-Furness, amb la qual es va casar el 1996 i amb qui ha adoptat dos fills. A més, també va ser elegit el 2008 com "l'home viu més sexi del món" per la revista 'People'.

Jackman també s'ha guanyat el respecte de la indústria amb nominacions al Globus d'Or per 'Kate & Leopold', i per aconseguir aquest guardó posteriorment amb 'Els Miserables'. Al film, va explotar unes habilitats vocals que havia utilitzat en els escenaris de Broadway en musicals com 'The Boy from Oz', presentant els premis Tony i presentant els Oscars.

stats