Estils 10/03/2017

Volen enviar mitjons bruts a Trump

La marca de moda barcelonina Costalamel ha iniciat una campanya per enviar un paquet amb més de 500 mitjons bruts al president dels Estats Units com a protesta per les seves polítiques

Berta Vilanova
2 min
Enviaran mitjons bruts a Trump

BarcelonaFarta dels discursos racistes i misògins de Donald Trump i de les seves polítiques de retallades, la marca de roba barcelonina Costalamel ha decidit iniciar una campanya per mostrar-hi la seva disconformitat. L’objectiu és fer arribar al president dels Estats Units un paquet amb més de 500 mitjons bruts, acompanyats de missatges. “Perquè entengui el que pensem del seu mandat: que fa pudor", declaren des de Costalamel.

Tothom pot sumar-se a la iniciativa, només cal que es tregui els mitjons, els posi en una capsa i hi escrigui un missatge de protesta. "Millor si són els que s'han fet servir durant tot el dia a la feina o els del gimnàs –diuen els de la marca–. Així segur que caminaran sols". El paquet de mitjons i els missatges crítics s'hauran de fer arribar a la direcció de l'estudi abans de finals de mes. La previsió és enviar la capsa la primera setmana d'abril.

Els artistes de Costalamel

Premi als 300 primers que hi participin

La marca premiarà els 300 primers participants, que rebran uns mitjons nous de la col·lecció Don’t grow up it’s a Trump. A més, ha creat un 'microsite' amb la mecànica de la protesta i la possibilitat de comprar un model de samarreta amb aquest missatge contra Trump i uns pins de protesta.

Costalamel també es compromet a fer un seguiment a través del seu Instagram per explicar el procés de la campanya: recepció de mitjons, trobades amb aquells que es vulguin acostar a l'estudi, empaquetament, lectura de missatges i enviament final amb destinació a Washington DC.

"Les marques tenen el dret (i l’obligació?) d’utilitzar la comunicació com a altaveu de les seves idees i creences per millorar el seu entorn –reivindiquen des de la marca–. Esperem que obri la caixa i que aquella pudor li pugui transmetre la mateixa sensació que patim tots nosaltres cada cop que se’ns retallen una mica més els nostres drets fonamentals".

Un dels cartells de protesta
stats