Estils 20/06/2017

Javier Cámara serà pare de bessons per gestació subrogada

Així ho ha avançat el programa 'Corazón', de TVE, que ha fet públic que l'actor, de 50 anys, anirà a buscar els bessons a l'estiu als EUA

Ara
1 min
Javier Cámara, en una imatge compartida per ell a Instagram durant la promoció de 'The Young Pope'

BarcelonaJavier Cámara serà pare de bessons mitjançant gestació subrogada. L'actor, que no ha desmentit ni confirmat la notícia, viatjarà a l'agost als EUA per anar a buscar els seus fills, un nen i una nena, segons el programa de televisió 'Corazón', de TVE. Cámara, de 50 anys, complirà així el seu de desig de ser pare. "Sempre he fantasiejat amb la idea de crear una família", afirmava en l'estrena de 'Fuera de carta', pel·lícula del 2009 en la qual era un xef que es retrobava amb els seus fills després de molt temps sense veure'ls.

El guanyador de dos premis Goya, per 'Truman' i 'Vivir es fácil con los ojos cerrados', se suma així a la llarga llista de famosos que han recorregut a ventres de lloguer per ser pares. Com ell, han estat pares per aquesta via Cristiano Ronaldo, Ricky Martin, Miguel Bosé o Jaime Cantizano.

Aquest bon moment personal coincideix amb un moment professional també bo. Acabada de rodar la tercera temporada de la sèrie 'Narcos', de Netflix, Cámara està a punt de viatjar a Itàlia per reprendre els enregistraments de la segona temporada de 'The young Pope', amb Jude Law i Diane Keaton.

stats