Promoció
Estils 30/08/2021

L’ARA ofereix tres guies de butxaca per fer excursions a Montserrat, el Montseny i el Garraf

Els llibres es poden obtenir a la botiga web de l’ARA i als quioscos de la demarcació de Barcelona i Girona del 18 al 31 d’agost

1 min
Portada del llibre "A peu pel Garraf"

L’ARA ofereix tres guies de butxaca per fer excursions en tres espais naturals de les comarques de Barcelona. La primera, dedicada a Montserrat (amb itineraris accessibles; no hi ha vies d’escalada ni vies ferrades), està escrita per Francesc Roma. La segona, la del Montseny, un territori molt divers, amb cims de força alçada, com el Turó de l’Home, i planícies com el Pla de la Calma, està escrita també per Francesc Roma. I la tercera, la del Garraf, el massís calcari més important del país, amb turons arrodonits i barrancs escarpats per on baixen rierades, coneguts a la comarca com a fondos, està escrita per Joan Tutusaus.

Les guies inclouen la descripció detallada de 15 itineraris (cadascuna) per fer –sempre a peu–, i informació com la durada i el desnivell de cada excursió, a més de mapes i fotografies.

Editats per Cossetània Edicions, els tres llibres es poden aconseguir per 9,95 euros cadascun en aquest enllaç i als quioscos de la demarcació de Barcelona i Girona del 18 al 31 d’agost.

stats