Llibres
Estils 27/03/2021

L’ARA ofereix tres llibres imprescindibles sobre el món del vi

Els tres llibres, editats per Cossetània Edicions, es poden adquirir als quioscos i a la botiga web de l’ARA del 27 de març al 9 d'abril

1 min
Portada del llibre "Els millors vins del món"

A Catalunya, terra de vinyes i de vins, hi ha uns quants experts que en saben un niu, i que els agrada divulgar el seu coneixement en forma de llibre. L’ARA ofereix tres d’aquestes exquisides publicacions.

El primer llibre és una aproximació a les nostres varietats de raïm tradicionals: Vins autòctons. Els millors monovarietals catalans fets amb raïms tradicionals (21,50 €), de Lluís Romero. El llibre inclou una descripció detallada de cada varietat i una selecció dels millors vins elaborats 100% amb els nostres raïms històrics. “Està molt bé beure cabernet o chardonnay, però abans caldria estimar i conèixer el parellada, el trepat o el sumoll, per citar només algunes de les més de 30 varietats que trobareu en aquest llibre”, diu el seu autor, Lluís Romero.

El segon llibre, Vins secrets de Catalunya. Viatge als cellers de 30 elaboradors apassionats (19,50 €), també de Lluís Romero, és un viatge als cellers d’arreu del territori català, des de la Terra Alta fins a l’Empordà. La publicació permet conèixer 30 viticultors apassionats que, des de l'ombra de la modèstia, elaboren alguns dels vins més excepcionals de casa nostra.

Finalment, Els millors vins del món. 162 d’escollits i 15 d’excel·lents (22,50 €), d’Àngel García Petit, ofereix informació dels bons vins que s’elaboren arreu del món i de les principals zones vinícoles mundials. Els tres llibres, editats per Cossetània Edicions, es poden adquirir als quioscos i en aquest enllaç del 27 de març al 9 d'abril.

stats