Llibre
Estils 13/04/2021

L’ARA t’ofereix un llibre que posa de manifest la importància de l’ara i aquí

“El poder de l’ara” es pot adquirir al quiosc i a la botiga web del diari del 10 al 23 d'abril

1 min
Portada del llibre "El poder de l'ara"

Tens consciència plena del teu jo? El soroll dels teus pensaments no et deixa trobar la pau interior? Pares més atenció al resultat que vols obtenir que al que estàs fent? Acostumes a pensar molt amb "què passaria si…"? Quina és la relació entre la ment i les emocions? Si et fas aquestes preguntes, no dubtis en llegir el bestseller  El poder de l'ara. Un camí cap a la realització espiritual, perquè hi trobaràs respostes. Potser no totes, però algunes sí. El llibre està escrit en format pregunta-resposta, de manera molt amena, per Eckhart Tolle, que als 29 anys va experimentar una profunda transformació espiritual que va canviar per sempre el rumb de la seva vida. Tolle posa de manifest la importància de l’ara i aquí, i bandeja l’hàbit de viure rememorant el passat o imaginant el futur.

Es diu que qualsevol llibre ens pot canviar la vida, si el llegim en el moment just en què necessitem el missatge que ens diu o el que nosaltres hi veiem. El poder de l’ara és un dels llibres que més fàcilment ens la pot canviar, perquè ens interpel·la en un munt d’aspectes del nostre pensament i ens ajuda a ampliar el nostre enfocament mental.

Editat per Viena Edicions, El poder de l’ara es pot adquirir per 17,80 € al quiosc i en aquest enllaç del 10 al 23 d'abril.

stats