Estils 30/09/2016

Lady Gaga actuarà al descans de la Super Bowl del 2017

La diva nord-americana ho ha anunciat a través del seu compte d'Instagram

Efe
1 min
Lady Gaga

Los AngelesLa diva nord-americana del pop Lady Gaga ha anunciat aquest divendres que actuarà al descans de la propera Super Bowl de la NFL, que se celebrarà el 5 de febrer del 2017 a la ciutat texana de Houston.

"Tracte fet! Estic desitjant actuar per a vosaltres des de Houston! Gràcies als seguidors del futbol [americà] i de la música!", ha dit la cantant a través d'un missatge difós a Instagram i acompanyat d'una fotografia en la qual apareix amb una samarreta de la NFL i una guitarra.

"Prepareu-vos, petits monstres! Anirem la Super Bowl!", ha exclamat en un missatge anterior acompanyat d'un vídeo.

Lady Gaga prendrà així el relleu de la banda anglesa Coldplay, que va ser l'encarregada de l'actuació musical de la Super Bowl 50, l'any 2016, a Santa Clara (Califòrnia), amb Beyoncé i Bruno Mars com a convidats, un espectacle que va superar els 115 milions d'espectadors.

Abans d'aquesta final, de la qual van sortir vencedors els Broncos de Denver davant els Panthers de Carolina, Lady Gaga va ser precisament l'artista encarregada d'interpretar l'himne nord-americà.

L'actuació del descans de la Super Bowl és un autèntic esdeveniment als Estats Units, que atreu tanta atenció com el partit en si mateix. Entre les estrelles que hi han actuat hi ha: Katy Perry i Lenny Kravitz (2015), Beyoncé (2013), Madonna (2012), The Black Eyed Peas (2011), Prince (2007) o The Rolling Stones (2006).

stats