Estils 19/11/2019

Marie Kondo obre botiga online (després de fer-nos buidar casa nostra)

La guru de l'ordre ven complements per a la casa i objectes de decoració

Ara
2 min
La japonesa Marie Kondo

BarcelonaLa guru mundial de l'ordre, Marie Kondo, ens va ensenyar a buidar casa nostra. A desprendre'ns de tot allò que no necessitem. A mantenir un ordre i una jerarquia als armaris, a plegar samarretes com no ho havíem fet mai i a dir adeu a aquells objectes que ja no volem a prop. I ara, després d'haver venut milers de llibres arreu del món i haver-se fet famosa amb el seu programa de televisió, en què ajudava la gent a desprendre's de coses que no necessita i a tenir la casa endreçada, Kondo ha anunciat que obre una botiga online, segons publica The Wall Street Journal.

Plegar samarretes en vertical és un dels consells de Marie Kondo

El primer que crida l'atenció a la web són els preus, ja que unes sabatilles per anar per casa costen 206 dòlars, una escombra 34 dòlars o el detergent per a la roba 21 dòlars, per posar alguns exemples d'objectes molt comuns a preus poc populars. L'altre fet que sorprèn és que moltes de les coses que Marie Kondo ven a la seva web no són gaire útils ni funcionals, com per exemple un pal de shiatsu, un diapasó de quars rosa o una bossa de tela per portar flors.

Potser conscient de la sorpresa que això pot causar entre els seus fans, Kondo ha comentat, sobre la seva botiga online, que "amb els objectes adequats a casa, més pot ser menys", segons ha recollit el diari britànic The Guardian. Marie Kondo ha dit: "El mètode Kondo no va de desfer-se de coses, va d'elevar la teva sensibilitat amb el que et fa feliç. Una vegada has acabat d'endreçar queda un espai que pot acollir objectes especials, persones i experiències".

stats