Moda

Els millors vestits de la catifa vermella dels Grammy

La catifa vermella del Crypto.com Arena va tenir un gran predomini de transparències i textures setinades

3 min
Taylor Swift a la catifa vermella dels Grammys 2024

BarcelonaAquesta matinada Los Angeles ha acollit la 66a edició dels Grammy, una gala plena de música –amb actuacions de Burna Boy, Dua Lipa, Billie Eilish i Olivia Rodrigo, entre d'altres– i estilismes impactants. Il·luminats pels flaixos de les càmeres i amb les postures assajades de casa, els cantants i artistes van desfilar per la catifa vermella del Crypto.com Arena lluint vestits d'alta costura que posen a prova l'enginy dels dissenyadors per fer destacar les seves creacions entre els centenars de convidats de la nit. Alguns dels looks que es van veure a la catifa vermella dels Grammy són només aptes per a artistes amb una seguretat desbordant, com Miley Cyrus.

Miley Cyrus vestida de Maison Margiela a la catifa vermella dels Grammy.
Miley Cyrus vestida de Gucci a la recollida dels Grammy.
Miley Cyrus vestida de Bob Mackie per a l'actuació de 'Flowers' als Grammy.

La cantant de Tennessee va ser una de les grans triomfadora de la nit, tant dins de Crypto.com Arena com a la catifa vermella. Al llarg de la gala, en la qual va recollir dos Grammy, es va canviar cinc vegades de vestit. El de la catifa vermella va ser, sens dubte, el que va acaparar totes les mirades de la nit. La cantant de Flowers va optar per una creació de John Galliano per a la firma Maison Margiela inspirada en el biquini daurat de la princesa Leia a la pel·lícula El retorn del jedi. Amb materials metàl·lics i agulles imperdibles, la recreació de Margiela del look del personatge que va immortalitzar Carrie Fisher va un pas més enllà de les transparències, una de les tendències dels últims mesos. L'atreviment també passa per la perruqueria i Cyrus va lluir un cardat amb un tupè de vertigen.

John Legend a la catifa vermella dels Grammy.

Tot i refugiar-se en el negre, John Legend va destacar pel seu vestit de teixits sedosos. El cantant va combinar una americana negra de solapes amples i uns pantalons amples setinats amb una brusa de seda amb un nus al coll. A la catifa el va acompanyar la seva parella, Chrissy Teigen, amb un estilisme completament oposat al seu: una faldilla de color rosa que feia recordar els pètals d'una rosa.

Taylor Swift a la catifa dels Grammy.

La gran guanyadora de la nit, Taylor Swift, va apostar per combinar blanc i negre en un estilisme que no passava desapercebut. El vestit blanc dissenyat per Schiaparelli, cenyit al cos i amb una llarga cua, va dotar la cantant d'una presència imponent a la catifa. Els guants negres, dissenyats per la mateixa firma italiana, a més de les sabates i la joieria d'aquest mateix color, van completar el conjunt de la de Pensilvània, que ha fet història convertint-se en la primera artista a guanyar quatre Grammy al millor àlbum de l'any.

Doja Cat vestida de Dilara Fındıkoğlu a la catifa vermella dels Grammy.

Una altra artista que no va deixar indiferents els fotògrafs va ser la rapera Doja Cat, que va sorprendre amb el seu vestit encotillat de tons nude i amb predomini de les transparències, amb mugrons al descobert inclosos. Però no es va aturar aquí. Per evitar la pregunta dels periodistes, la cantant va dur un tatuatge al front amb el nom de la dissenyadora esvaint qualsevol dubte de l'autoria del disseny.

Lana Del Rey vestida de Molly Dickson als Grammy.

També amb referències al passat, com Miley Cyrus, però amb estil molt diferent, Lana Del Rey va lluir un vestit que recordava la llegenda del country Loretta Lynn. En l'estilisme de Molly Dickson ressaltaven les muscleres de grans dimensions combinades amb unes transparències florals en un conjunt total black. Com ja és costum en ella, la cantant no va recórrer a cap gran dissenyador o al catàleg d'una gran firma, sinó que va ser ella mateixa qui es va comprar el vestit de l'estilista més sol·licitada per la generació Z.

stats