Estils 28/08/2015

Cara Delevingne es despulla per a Saint Laurent

Tot i que va anunciar la setmana passada que deixava les passarel·les i el món de la moda per dedicar-se a la interpretació, l'anglesa segueix treballant per a aquesta firma francesa

Ara
1 min
Cara Delevingne per a Saint Laurent / INSTAGRAM

BarcelonaDesprés d'anunciar que abandonava les passarel·les per abocar-se al món de la interpretació, Cara Delevingne torna a ser notícia perquè continua fent de model. La jove anglesa, de 29 anys, s'ha convertit en la imatge de la nova barra de llavis de la firma Yves Saint Laurent (YSL).

Fa una setmana, Delevingne va anunciar que es retirava en la seva carrera de model perquè "se sentia buida". Potser per omplir-se, la jove va signar algunes campanyes que li permetessin el luxe de dedicar-se a la música i a la interpretació, les seves noves passions, per les quals encara no ha estat notícia d'èxit.

De moment, però, la seva feina com a noia bonica és el que li segueix donant transcendència pública, sobretot en aquest cas, en què cedeix la seva imatge i ho fa sense gairebé roba. Per a la campanya d'YSL, s'ha posat només una americana que oculta només part del seu cos.

Delevingne és imatge des de fa diverses temporades de la línia de bellesa de la firma francesa. Una feina que sembla que no ha deixat tot, ni tampoc criticar la vida professional de les models.

stats