Us proposem 10 plans per al cap de setmana

Seleccionem diferents propostes per aprofitar al màxim aquests dies a tot el país

ARA
2 min
Una edició anterior del Palo Market
1.
Palo Market Fest

Barcelona. 3 i 4 de juliol

Una edició anterior del Palo Market

Després de quinze mesos tancats, torna el Palo Market Fest amb més força i ganes que mai. Aquest cap de setmana serà de les dues del migdia fins a mitjanit i, com sempre, hi haurà la millor música en directe, gastronomia de primera amb els food trucks i el mercat amb productes de disseny, des de roba fins a mobles, passant per il·lustracions.

2.
Argilà Argentona-Fira Internacional de Ceràmica

Argentona. Del 2 al 4 de juliol

Una imatge d'una edició anterior de la fira

La Fira Argillà Argentona torna al seu format presencial amb un nou emplaçament al pati de l’Escola Bernat de Riudemeia. D’aquesta manera, per tant, per primera vegada es farà en un espai tancat, ampli, còmode i seguint totes les mesures de seguretat. Aquest espai, amb una cinquantena de parades, tindrà a més una extensió a la veïna plaça de l’Església, on hi ha el Museu del Càntir i s’hi celebraran tallers, activitats i exposicions.

3.
Val d'Aran Walking Festival

La Vall d'Aran. Fins al 4 de juliol

Una vista de Salardú, a la Vall d'Aran

Dins els Festivals de Senderisme dels Pirineus, ara arriba el torn del Val d’Aran Walking Festival, una oportunitat per descobrir paratges que són un paradís per als senderistes. Amb més de 300 km de camins senyalitzats, la Vall d’Aran celebra la 4a edició d’aquest festival en què els assistents podran caminar pels indrets més bonics de la comarca.

4.

Festa Major d'Estiu

Tossa de Mar. Fins al 3 de juliol

La festa dedicada a sant Pere, patró dels pescadors, és una de les més estimades de la vila. El programa d'enguany és ben variat, adaptat a la situació actual. Hi haurà celebració i festa amb sardanes, balls, concerts, espectacles infantils i focs d'artifici, entre més activitats.

5.

Festa Major d'Hostalric

Hostalric. Fins al 5 de juliol

Nova edició de la Festa Major d'Hostalric, amb quatre dies d’activitats i diversió per a tota la família, propostes lúdiques i culturals adaptades a les mesures de seguretat i restriccions vigents per evitar el contagi i la propagació del covid-19. En teniu tota la informació aquí.

6.

Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal. Tots els caps de setmana d'estiu

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar el Mercat del Préssec d'Ordal els caps de setmana de juliol i agost. Així, els pagesos oferiran la fruita acabada de collir, però també hi haurà parades amb altres productes, com ara oli d'oliva, melmelades i vins i caves que es podran comprar directament als elaboradors.

7.
Zoco Barcelona

Gallery Hotel. Barcelona. Fins al 3 de juliol

Una edició anterior del Zoco

Torna aquest street market al passatge de l'Hotel Gallery amb les millors marques de moda, accessoris, artesania i també una gran oferta gastronòmica. Una edició especial per tancar la temporada i encarar l'estiu amb energia renovada.

8.

Diada dels Raiers

La Pobla de Segur. Del 2 al 4 de juliol

Enguany se celebra la 43a edició d'aquesta diada en què es commemora l'antic ofici de raier, que eren els qui transportaven la fusta des dels boscos pirinencs fins a la plana a través dels rius amb embarcacions. Hi ha programats uns quants espectacles que ompliran tot el cap de setmana d'activitats per a tota la família.

9.

Festival de Llegendes de Catalunya

Sant Martí de Tous. Fins al 4 de juliol

El festival celebra enguany la dotzena edició amb una trentena d’espectacles de teatre, música, dansa, titelles i narració. Una programació amb múltiples propostes, per a petits i grans, i una aposta important pels projectes de nova creació. En podeu consultar la programació aquí.

10.

Festival Al Carrer

Viladecans. Fins al 4 de juliol

Arriba una edició especial d'aquest festival dedicat a les arts escèniques de carrer i que compta amb una programació reduïda i espais limitats (per complir totes les mesures de seguretat). Malgrat això, es vol mantenir tota l'essència del festival per gaudir de les millors propostes a l'aire lliure i en uns quants espais de la ciutat. En podeu consultar la programació aquí.

stats