Estils 27/12/2021

Receptes tradicionals i innovadores de Nadal, en un llibre que ofereix l’ARA

‘La cuina de Nadal’ es pot aconseguir als quioscos de la demarcació de Barcelona i Girona i a la botiga web de l’ARA del 8 al 28 de desembre

1 min
Portada del llibre 'La cuina de Nadal'

¿Què cuino per al dinar de Nadal, per al de Sant Esteve, per al sopar de Cap d’Any o per a altres dies d’aquestes festes, per a la família, per als convidats...?, es pregunta molta gent. A tots ells els pot ser molt útil el llibre La cuina de Nadal, escrit per Manel Guirado, professor de cuina, sommelier i periodista gastronòmic. Aquesta publicació inclou l’explicació d’un munt de receptes tradicionals, com ara l’escudella, la carn d’olla i la sopa de galets; el pollastre rostit i els canelons de Sant Esteve; el torró de rovell d’ou i el pa amb vi i sucre... i també propostes agosarades: oca amb peres, escudella de bacallà, foie-gras d’oca cru amb sal… A més, hi trobareu maridatges, breus referències històriques, algun truc de cuiner expert i consells, com aquests: “Decideix si el teu menú es compondrà de dos, tres, cinc o més plats. Els emplataràs tots individualment o en safates? Alguns aperitius poden ser una ajuda: faciliten molt la feina i entretenen la família mentre acabes d’escalfar altres plats”.

La cuina de Nadal conté els següents capítols: aperitius, entrants i altres llepolies; l’escudella; el pollastre farcit i altres aus; el xai, el porc i altres carns; Sant Esteve, els canelons i altres receptes d’aprofitament; els peixos i els mariscos; les postres, i les salses. Finalment, inclou un índex de totes les receptes.

Publicat per ARA Llibres, La cuina de Nadal es pot obtenir per 19,90 € als quioscos de la demarcació de Barcelona i Girona i en aquest enllaç del 8 al 28 de desembre.

stats