Ara Estiu 29/08/2016

Roger de Gràcia: “Hi haurà passió pel coneixement: aquesta és la clau del programa”

Presentador del programa 'Estat de gràcia', que ha arrencat avui

A.c.r.
2 min
Roger de Gràcia: “Hi haurà passió pel coneixement: aquesta és la clau del programa”

BarcelonaRoger de Gràcia assumeix a partir d’avui el repte de plantar cara a Toni Clapés des dels micròfons de Catalunya Ràdio. Ho farà amb del magazín Estat de Gràcia, que comandarà cada tarda, de 16.00 a 19.00.

Com serà l’ Estat de Gràcia?

No tenim clar si serà una dictadura simpàtica o una democràcia tirànica, però segur que hi haurà molta passió pel coneixement. Aquesta és la clau del programa. L’humor hi serà sempre indirectament, però l’origen seran les ganes de saber més. No ens ficarem en l’actualitat, sinó que intentarem veure què hi ha al darrere, a què s’assembla, què significa antropològicament, culturalment, històricament...

Qui el forma aquest Estat?

El cap de l’ Estat sóc jo. Hi ha dues vicepresidentes, l’Anna Ayala i la Maria Sherman; dos caps de l’oposició, l’Iu Forn i el Jaume Grau, i molts ministres: el Carles Porta és ministre d’Assumptes Foscos, el Guillamino de Noves Paternitats, el Pep Blay i el Joan Pau Chaves de Música, l’Adam Martín d’Alimentació, el David Olivares del Bistec amb Patates, el Xuriguera i el Faixedas del Vi, l’Agnès Marquès i la Lolita Bosch d’Éssers Únics i Extraordinaris, etc.

Competiràs amb el Versió RAC1, que fa més de 15 anys que és líder.

El Clapés l’escolto des que va començar. N’he après moltíssim, d’ell. A partir d’això i del que hi posem nosaltres intentarem anar creixent igual que ha fet ell. És a dir, penso quedar-me aquí 15 anys!

Has fet sobretot televisió. ¿Et costarà posar-te davant del micròfon?

Quan jo estudiava pensava que acabaria fent ràdio. És un repte brutal, però em ve de gust treballar-ho.

stats