gran recapte d'aliments

Oli, conserves i llet: els protagonistes del Gran Recapte d'Aliments, que se celebrarà el 22 i el 23 de novembre

Les entitats adverteixen que els falten 9.000 voluntaris per dur a terme la iniciativa solidària

27.000 voluntaris pel Gran Recapte d'aliments de demà i dissabte

La desena edició de la campanya incorpora la possibilitat de fer donacions per internet

El Gran Recapte demana 4.500 voluntaris

Els bancs dels aliments de Catalunya s'uniran entre el 30 de novembre i l'1 de desembre

Un Banc d'Aliments online, novetat del Gran Recapte

La iniciativa busca 10.000 voluntaris més en una edició sense bosses de plàstic

El fred no atura la solidaritat i el Gran Recapte torna a ser un èxit

Els voluntaris aconsegueixen recollir més de quatre milions de quilos d'aliments

El Banc dels Aliments aconsegueix els 25.000 voluntaris necessaris per a la campanya 2017

L'entitat ha rebut el suport per fer la campanya solidària dels dies 1 i 2 de desembre

Preocupació al Gran Recapte d'Aliments per no poder assolir la xifra de voluntaris suficients

La iniciativa se celebrarà els propers dies 1 i 2 de desembre 

El Gran Recapte aplega més de 4.000 tones d'aliments

Els organitzadors qualifiquen d'èxit la campanya tot i que la meteorologia no hi ha ajudat

Tret de sortida del Gran Recapte amb 26.000 voluntaris mobilitzats

Aquest matí ha començat la vuitena campanya de recollida d’aliments, en què els organitzadors esperen superar les més de 4.600 tones recollides l’any passat

El Gran Recapte aconsegueix 4.642 tones d'aliments

L'organització ha donat a conèixer la xifra final i ja ha començat a repartir els aliments que arribaran a més de 250.000 persones

El Gran Recapte supera els 4 milions de quilos d'aliments

L'organització destaca que la xifra encara és provisional i explica que dilluns es començaran a repartir els aliments

El Gran Recapte recull 3.075 tones d'aliments

Els més de 1.900 punts de recollida habilitats en supermercats i mercats de tot Catalunya han tingut una afluència massiva

EDICIÓ PAPER 13/10/2020

Consultar aquesta edició en PDF