seguretat alimentària

Escàndol a França per la distribució d’hamburgueses fetes de greix

Se’n van adquirir 780 tones per alimentar persones necessitades

La Generalitat obrirà un portal a l'estil de TripAdvisor per informar sobre la higiene dels restaurants

El nombre de brots d'intoxicació alimentària creix a l'hostaleria catalana

Detecten residus fàrmacs, plastificants i metalls en hortalisses de l'area metropolitana

Les concentracions, que varien segons les hortalisses, no són un perill per a la salut segons el CSIC

La UE revisarà el risc cancerigen del glifosat, l'herbicida de Monsanto

Un estudi diu que es va plagiar l'avaluació de seguretat a l'hora d'autoritzar el producte

Com podem menjar per tenir un estiu lliure de toxinfeccions alimentàries?

10 recomanacions per alimentar-se sense riscos durant els mesos de calor

Prohibits a Europa tres pesticides letals per a les abelles

La mort de poblacions d'aquests insectes redueix les collites de maduixa o tomàquets fins a un 75%

Lactalis ordena la retirada de llet infantil de 83 països per possible contaminació per salmonel·la

El propietari la multinacional lletera, Emmanuel Besnier, diu en una entrevista al 'Journal du Dimanche' que indemnitzaran totes les famílies afectades

Un nadó afectat per salmonel·losi al País Basc per haver ingerit llet contaminada de Lactalis

La multinacional francesa s'enfronta a una crisi global: hi ha un altre cas sospitós a Grècia i 37 de confirmats fins ara a França

Retiren lots de llet per a nadons de Lactalis fabricada a França per risc de salmonel·losi

La mesura afecta 28 lots distribuïts a Espanya 

Ikea retira les lasanyes d'ant perquè contenen massa porc

El problema ha estat detectat a Bèlgica i arriba després del cas de les mandonguilles amb cavall i el de les galetes amb bacteris fecals

Coca-cola i Pepsi canviaran la recepta

La nova fórmula redueix la quantitat d'un component químic que les autoritats de Califòrnia consideren cancerigen. Amb això s'evitarà posar un advertiment a l'etiquetatge

EDICIÓ PAPER 04/04/2020

Consultar aquesta edició en PDF