Bebe: "Les dones perden molt de temps amb la lluita feminista i presentant-se tota l'estona com a víctimes"

La cantant extremenya ha fet les declaracions en un debat anomenat 'Música amb veu de dona'

Bebe va causar polèmica ahir dijous una vegada més amb les seves declaracions. Segons la cantant, de 40 anys, les dones "perden molt de temps" amb la lluita feminista perquè els "devora l'energia" i els impedeix "seguir avançant" en les seves vides i carreres professionals. Així s'ha expressat en una taula rodona titulada 'Música amb veu de dona' que pretenia analitzar la situació de les dones en la indústria musical, tal com han recollit diversos mitjans i agències.

La intèrpret de 'Malo', un tema que clama contra la violència de gènere, reconeixia també amb les seves aportacions al debat que ella no és "ni masclista, ni feminista" i criticava que, en l'actualitat, existeixi un feminisme que "enfronta" i que és molt radical.

A més, Bebe ha opinat que la dona s'està situant "tota l'estona com a víctima", tot i que les dones espanyoles són "afortunades, només per haver nascut en aquest costat del món". Segons la seva opinió, als moviments feministes no se'ls hauria de donar "tanta importància" i ha indicat que la lluita per la igualtat "devora l'energia" i "impedeix avançar". "Perdem molt de temps", ha indicat.

Acompanyaven Bebe en el debat les promotores Isabel Sánchez i Marcela Sanmartín, i la tècnica de so i cantant del grup Les Chillers, Rocío Sáinz. Amb elles va mantenir una conversa tensa, ja que totes tres defensaven postures de defensa de les dones. Tant Sáinz com Sanmartín han recriminat a Bebe que culpabilitzi amb les seves declaracions les dones de la situació que viuen actualment. "Has de reconèixer que hi ha un problema", han apuntat, i han assenyalat les xifres que diuen que en la indústria musical hi ha només un 20% de dones.

El + vist

El + comentat