Meghan Markle optarà per un part natural i no es farà la tradicional foto posterior amb el nadó

Els mitjans britànics assenyalen les diferències entre aquest part i els de la seva cunyada

Meghan Markle va deixar molt clar des del primer moment que no seria una membre de la reialesa de les que compleixen acríticament totes les tradicions. La relaxació que ha protagonitzat en l'estil de les seves aparicions públiques des del mateix dia del seu casament ha agafat encara més embranzida pel que fa al naixement del seu fill.

Segons han publicat ja diversos mitjans britànics, el naixement del primer fill de Markle i el príncep Enric d'Anglaterra serà per part natural i no anirà acompanyat d'una foto a les escales de l'hospital, com s'ha fet sempre amb els tres fills del germà d'Enric, el príncep Guillem, i Kate Middleton. Segons 'The Sun', s'ha descartat la fotografia perquè vol evitar la pressió d'haver de sortir 'perfecta'. "No vol tenir la pressió d'haver d'aparèixer impecable a les escales de l'hospital poques hores després de donar a llum", assegura la font que cita 'The Sun'.

Aquesta imatge que Markle defuig és la que ha donat sempre la seva cunyada Kate Middleton, que en el seu tercer part, el del príncep Louis, va aparèixer amb el nen als braços perfectament pentinada i maquillada només 7 hores després d'haver-lo tingut. De fet, en aquella ocasió va haver-hi fins i tot crítiques. Les més recordades són les de l'actriu Keira Knightley, que va acusar Kate de mostrar una imatge distorsionada de la maternitat.

"La Meghan vol un part normal, natural, perquè pugui crear un vincle amb el seu fill sense haver de ser pentinada i maquillada per sortir a les fotos", explica el diari britànic. A més, "Enric i Meghan creuen que hi ha un interès apassionat del públic pel nadó, però no és un hereu [directe] al tron i volen que el naixement sigui com més privat millor", conclou el diari.

De fet, per evitar tant enrenou els ducs de Sussex tindran el fill en una maternitat prop de Windsor, on tenen la seva nova residència, Frogmore Cottage. Tampoc disposaran dels metges de Kate, els ginecòlegs Alan Farthing i Guy Thorpe-Beeston. Segons el 'Daily Mail', del part se'n cuidarà un equip liderat per una dona. No obstant, els metges de Middleton –els ginecòlegs que tradicionalment han atès la família reial britànica– hi seran per si hi hagués alguna complicació.