Pamela Anderson, en relació amb la detenció d'Assange: "Regne Unit, ets la puta dels EUA"

L'exvigilant de la platja ha reaccionat irada a les xarxes quan ha sabut la notícia de la detenció del seu amic

La relació propera entre l'exmodel de 'Playboy' Pamela Anderson i Julian Assange feia previsible que ella utilitzés les seves xarxes per lamentar la detenció del fundador de Wikileaks ahir a Londres, on la policia el va entrar a buscar a l'ambaixada de l'Equador. El que no era tan previsible és la contundència amb què ho ha fet.

Els EUA demanen cinc anys de presó per a Assange per "conspiració"

A través de Twitter, l'actriu ha explicat que està "en xoc" per la detenció. "Com has pogut, Equador? (Perquè et va exposar [Assange va publicar dades que assenyalaven el president del país com a partícip de blanqueig a través d'empreses 'off-shore']). Com has pogut, Regne Unit? Per descomptat, ets la puta dels Estats Units i necessites una distracció de la idiota merda del Brexit", ha escrit l'exvigilant de la platja de 'Baywatch'.

Anderson no s'ha quedat només amb això i ha atacat Trump, per perseguir Assange: "Aquest president covard i tòxic. ¿Realment necessita animar els seus partidaris? Ets egoista i cruel. Heu fet retrocedir el món. Sou dimonis, mentiders i lladres. Vosaltres us podrireu i nosaltres ens aixecarem", ha expressat l'actriu. Anderson també ha lamentat la mala imatge d'Assange quan va sortir de l'ambaixada, on ha estat tancat durant cinc anys.

La relació de l'actriu amb Assange ha estat molt comentada. Sobretot des que ella va començar a visitar-lo a la seu diplomàtica. En una entrevista a la cadena Fox, ella va explicar que la seva relació era molt propera, però no va anar més enllà. "Tenim una proximitat... no té una relació tan propera amb ningú com amb mi", va expressar.