Sarah Ferguson es compara amb Meghan Markle

Assegura que la duquessa de Sussex està rebent el mateix tractament mediàtic que ella

Meghan Markle té una nova defensora. Sarah Ferguson, exdona del príncep Andreu, ha mostrat el seu suport a la duquessa de Sussex en una entrevista a Vogue Arabia, en què assegura que el tractament mediàtic que està rebent és similar al que va experimentar ella durant els anys 80 i 90, quan estava casada amb el duc de York. 

"Ha de ser dur per a Meghan, m'hi puc identificar. Crec que és moderna i fabulosa", ha dit. "Tendeixo a no donar consells perquè es treuen de context, però he estat al lloc de Meghan, encara hi soc. Sempre hi ha un gir de negativitat que és trist i esgotador; és difícil i cruel", ha explicat, recordant el que ella va experimentar quan va passar a formar part de la família reial britànica. "No suporto el bullying i em sento malament per tot el mal que deuen estar patint, perquè jo hi he passat. A Meghan Markle li estan fent el mateix que em van fer a mi", assegura l'exduquessa de York. Durant el seu matrimoni amb el príncep Andreu, Sarah Ferguson va ser sovint ridiculitzada pels tabloides britànics pel seu pes i va rebre el sobrenom de Duchess of Pork [Duquessa de Porc]. 

En l'entrevista, Ferguson assegura que tant ella com la princesa Diana, la mare del príncep Enric, van ser víctimes de palau. "Amb la princesa de Gal·les vam portar un aire de modernitat i diversió. Diana i jo ens ho passàvem molt bé, realment bé. L'estimava amb tota la meva ànima", confessa. 

L'aparició a Vogue Arabia coincideix amb un dels moments més baixos de la vida del seu exmarit, el príncep Andreu, que ha sigut apartat de la vida pública i els actes de la família reial arran de la seva vinculació amb Jeffrey Epstein, pederasta convicte, que es va suïcidar en una presó dels Estats Units a l’agost mentre esperava un nou judici per un càrrec de presumpte tràfic de menors. Ferguson defensa el seu exmarit, amb qui manté una molt bona relació, i assegura que "és el millor home" que coneix. "És increïble el que ha fet per Gran Bretanya, i tot són ximpleries", ha afegit. 

El + vist

El + comentat