Així serà el casament de Brooklyn Beckham: en una mansió davant del mar i sense Elton John

El fill gran de David i Victoria Beckham es casa aquest dissabte amb Nicole Peltz, filla d'un multimilionari

2 min
Brooklyn Beckham i Nicole Peltz

BarcelonaAquesta setmana Victoria i David Beckham viuran una celebració per recordar: la del casament del seu fill gran, Brooklyn. El model i fotògraf, de 21 anys, es casarà aquest dissabte amb l'actriu Nicole Peltz, filla de l'empresari Nelson Peltz, que posseeix una fortuna estimada en 1.500 milions de dòlars. La parella, que ja ha signat un contracte prematrimonial, ha triat com a escenari per al seu enllaç la casa que el pare de la núvia té a Palm Beach, una mansió situada davant del mar valorada en 70 milions de dòlars i que té 27 habitacions. La núvia, de 27 anys, ja ha avançat que ha triat Valentino per al seu vestit.

La cerimònia, que es farà seguint el ritu jueu, religió de la família de la núvia, comptarà amb un gran nombre de convidats, però tindrà una absència sonada, la d'Elton John, padrí de bateig de Brooklyn Beckham. El cantant britànic està immers en la seva gira de comiat Yellow Brick Road, que va haver d'endarrerir a causa del coronavirus, i el dia del casament del seu fillol estarà actuant al Rupp Arena de Lexington (Kentucky). Tot i que Elton John no podrà ser present al casament, sí que hi assistirà el seu marit, David Furnish. Els Beckham són íntims amics d'Elton John i David Furnish i solen passar temporades de vacances plegats.

La llista de cares famoses que assistiran al casament és interminable. A més d'Elizabeth Hurley, padrina de Brooklyn, també hi aniran la resta d'integrants de les Spice Girls, o l'actriu Eva Longoria, que ha confirmat que portarà un vestit dissenyat per Victoria Beckham. També seran presents al casament alguns dels millors amics dels pares del nuvi, com el xef televisiu Gordon Ramsay i la seva dona o els ducs de Sussex. Entre les amigues de la núvia que assistiran al casament destaquen la model Gigi Hadid i Nicole Richie.

La família Beckham tindrà un paper molt actiu en el casament, ja que s'espera que David Beckham actuï com a mestre de cerimònies i que els germans petits de Brooklyn, Cruz i Romeo, exerceixin de padrins. Harper, la petita de la família, serà la dama d'honor.

stats