Gent 28/04/2022

Andrew Garfield anuncia que s'allunyarà durant un temps de la interpretació

L'actor, de 39 anys, va estar nominat a l'Oscar a millor actor en l'última edició dels premis de l'Acadèmia

2 min
Andrew Garfield, el protagonista d''Spider-Man'  a la Comic Con de San Diego

BarcelonaAndrew Garfield, nominat a millor actor en l'última edició dels Oscars, deixarà temporalment l'actuació després de la minisèrie Under the banner of heaven per "descansar una mica i recalibrar el futur", segons va revelar el mateix actor aquest dimecres en una entrevista amb Variety. "He de reconsiderar què vull fer, qui vull ser i sentir-me com una persona normal durant un temps", va explicar l'intèrpret.

L'últim any ha sigut particularment intens per a Garfield, que va rebre la seva segona nominació als premis de l'Acadèmia de Hollywood per Tick, Tick... Boom! i va participar en altres produccions reconegudes com The eyes of Tammy Faye. Aquest 2022 l'actor nord-americà farà 39 anys i ha volgut fer un recés després del "desgast de la temporada de premis", encara que no vol que això sigui interpretat com una queixa sobre ser reconegut. "Només necessito ser una persona una mica corrent durant un temps", va insistir Garfield.

Abans del seu retir temporal, a l'actor se'l podrà veure a la minisèrie Under the banner of heaven, per a la plataforma Hulu. És una adaptació del llibre homònim de gènere true crime que l'escriptor Jon Krakauer va publicar el 2003. Aquesta producció consta de set capítols en què Garfield comparteix repartiment amb actors com Sam Worthington, Daisy Edgar-Jones, Wyatt Russell i Rory Culkin.

Nascut el 1983 a Los Angeles, Califòrnia (Estats Units), Garfield va créixer a Epton (Anglaterra), país on va estudiar interpretació a la Central School of Speech and Drama de Londres. A la Gran Bretanya, la seva mare va treballar com a professora d'infermeria i el seu pare com a instructor de natació, després que haguessin de tancar el negoci d'interiorisme que tenien als EUA. Entre els papers més populars de la seva carrera hi ha el de Spiderman. Actualment, l'actor surt amb la model Alyssa Miller, que té set anys menys que ell i que, com ell, va néixer a Los Angeles. Anteriorment, va sortir amb Emma Stone.

stats