Antonio David es defensa a YouTube: "No soc un maltractador"

L'exmarit de Rocío Carrasco assegura que la docusèrie de la seva ex es va fer perquè ella retirés demandes a la productora

3 min
Antonio David FLores a l'estació de l'Ave de Madrid

BarcelonaAntonio David Flores ha abandonat el silenci mediàtic en què s'havia instal·lat des que la seva exdona, Rocío Carrasco, el va acusar d'haver-la maltractat físicament i psicològicament durant els últims 25 anys a través de la docusèrie Rocío, contar la verdad para seguir viva. Per defensar-se, l'excol·laborador televisiu no ha acudit als platós de televisió en els quals s'ha guanyat la vida les últimes dues dècades sinó que ha elegit els youtubers Javi Oliveira i JuanjoVlog i no periodistes per fer-li les preguntes sobre les greus acusacions que l'afecten. Flores ha conversat amb ells en una entrevista de gairebé tres hores en la qual un dels dos youtubers li va permetre escoltar un àudio de suport que li havia enviat la seva filla, Rocío Flores.

L'entrevista d'Antonio David Flores

"Se m'ha defenestrat, se m'ha acomiadat [de la seva cadira a Sálvame] públicament, se m'ha destrossat la vida, se m'ha assenyalat públicament davant tot un país", ha expressat el col·laborador de televisió en l'entrevista, en la qual no ha aconseguit desfer-se de cap acusació concreta de les que li va fer la seva ex a través de proves a la mencionada sèrie. "La gent ha vist una absoluta barbaritat, potser em surt dir terrorisme mediàtic, assetjament mediàtic, un linxament mediàtic", diu Flores, que afirma haver rebut molt de suport de persones anònimes. "Hi havia gent que estava veient que darrere de tota aquesta denúncia pública de violència de gènere hi havia un negoci, una venjança personal, una intenció de destruir una família i una persona", argumenta Flores situant-se com una víctima d'un suposat complot entre la productora i la seva exdona.

"Jo creia que a la televisió era on hi havia la veritat"

"Jo creia que a la televisió era on hi havia la veritat i que feia que la gent tingués una opinió sobre una persona o una altra, però m'he adonat que no és veritat: l'opinió de la gent, del poble, la veritable, està al carrer, a les xarxes socials. La gent té la llibertat i el seu dret a expressar-se tal com vol i totes aquestes persones no han comprat el producte que han volgut vendre", opina l'exguàrdia civil, amb 25 anys d'experiència en el sector televisiu i de la premsa rosa. "La Fábrica de la Tele i Sálvame han convertit això en una seu judicial, amb fiscals i jutges. No pot saltar-se un a la torera, per un negoci per diners, els drets que tenim cada un de nosaltres. S'han sobrepassat totes les línies. [...] Estic agraït a la gent que ha decidit apagar Sálvame i la Fábrica de la Tele", diu sobre els seus últims ocupadors, dels quals assegura que "han utilitzat documents manipulats i esbiaixats" per a la docusèrie. "Nosaltres els tenim íntegres", avisa.

¿Docusèrie a canvi de retirada de demandes?

En la seva línia d'atac a la productora de la docusèrie de Rocío Carrasco, Flores afirma que s'ha fet per un interès comercial i judicial de la companyia. "Tant Rocío com Fidel tenien denunciats els directors de la Fábrica de la Tele i periodistes i col·laboradors. No sé quantes demandes hi havia posades, però n'hi havia una muntanya. T'adones que, a la fi, utilitzen la justícia com un negoci, perquè amb aquesta pressió judicial a sobre, intentant emmordassar-los i coartar la seva llibertat d'expressió acaben negociant la retirada d'aquestes demandes envers la gent a qui s'han vulnerat els drets, l'honor, la intimitat, per acabar fent un negoci milionari i retirant aquestes demandes. És al·lucinant", afirma. "Per què no em van acomiadar si el documental feia mesos que es preparava? Han fet un circ d'una qüestió tan sensible com la violència de gènere", lamenta.

"Jo tinc família, una filla de 8 anys. Qui repara això? No soc un maltractador, mai he maltractat una dona, mai en la meva vida. Com se'm pot comparar amb José Bretón, que és un assassí, un fill de puta? Com se'm pot comparar amb Gimeno? L'únic que he fet ha sigut fer costat als meus fills, donar-los afecte i donar-los una educació. Mai faria mal als meus fills. Qui restitueix això?, de quina manera?", es pregunta Flores sense entrar a contestar les acusacions concretes que li va fer la seva exdona de forma detallada al llarg de dos mesos. "En quin cap cap convertir una persona que ni tan sols ha estat jutjada per violència de gènere en culpable?", es pregunta l'excol·laborador de Sálvame.

stats