Gent 11/01/2022

Aquests són els segells que dedicaran als Rolling Stones al Regne Unit

És un homenatge "a un dels grups de rock més perdurables de tots els temps"

2 min
Un dels segells que retrata un espectacle en viu dels Rolling Stones

BarcelonaEls Rolling Stones seran homenatjats amb una col·lecció de segells sobre ells al Regne Unit. El conjunt inclou algunes de les seves actuacions arreu del món, ja que la llegendària banda de rock celebra aquest any el 60è aniversari. El Royal Mail britànic ha dit aquest dimarts que emetrà un conjunt especial de dotze segells "com a homenatge a un dels grups de rock més perdurables de tots els temps". Hi haurà vuit segells que inclouen imatges del cantant Mick Jagger, dels guitarristes Keith Richards i Ronnie Wood i del bateria Charlie Watts actuant en diferents concerts: des d'un al Hyde Park de Londres el juliol del 1969 fins a un a l'East Rutherford de Nova Jersey l'agost del 2019. Watts va morir l'any passat, als 80 anys.

La col·lecció de segells dels Rolling Stones, que ells mateixos han compartit a les xarxes

Els altres quatre segells es presenten en un full en miniatura i inclouen dos segells amb imatges de la banda junta i dues imatges de pòsters de les seves gires mundials. "Poques bandes de la història del rock han aconseguit fer una carrera tan rica i expansiva com la dels Rolling Stones", ha dit David Gold, director d'afers públics del Royal Mail, en un comunicat recollit per Reuters. "Han creat alguns dels àlbums més emblemàtics i inspiradors de la música moderna, amb actuacions en directe innovadores encara per igualar".

Alguns dels segells dels Rolling Stones que sortiran a la venda el 20 de gener.

Formada l'any 1962, els Rolling Stones és una de les bandes de rock més reeixides i longeves del món. Han venut més de 240 milions de discos i han guanyat nombrosos premis, inclosos tres Grammy. L'obra dels Stones, arrelada en el blues i el rhythm'n'blues americà, ha donat èxits com (I can't get no) Satisfaction i Sympathy for the Devil, però també curiositats com Send it to me, aparentment sobre un home solitari que busca una núvia per correu. Els Stones seran el quart grup de música a tenir un segell dedicat a Royal Mail, seguint els passos de The Beatles, Pink Floyd i Queen. El Royal Mail va dir que els Stones i la seva direcció havien treballat plegats en la col·lecció de segells, que es posarà a la venda el 20 de gener.

Keith Richards i Ronnie Wood en un dels segells que el Royal Mail dedica a la banda.
stats