Gent 16/07/2019

Revelen l'actor que donarà vida a Elvis Presley en el 'biopic' de Baz Luhrmann

El director és recordat per 'Moulin Rouge!', un film amb què va ser nominat a un Oscar

Ara
2 min
Elvis Presley

BarcelonaL'actor nord-americà Austin Butler serà Elvis Presley en la pel·lícula biogràfica sobre el rei del rock que prepara Baz Luhrmann, director conegut principalment per 'Moulin Rouge!' (2001), ha informat Efe recollint una notícia del mitjà especialitzat 'Deadline'. Butler compartirà crèdits amb Tom Hanks, que interpretarà a la cinta el coronel Tom Parker, representant d'Elvis i una persona crucial i molt controvertida en la carrera del cantant.

No gaire conegut pel gran públic, aquest jove actor encadenarà així tres projectes de notable envergadura: a més d'Elvis, va participar en el film 'The dead don't die ' (2019), de Jim Jarmusch, i se'l podrà veure d'aquí ben poc a 'Había una vez... Hollywood', l'esperada nova pel·lícula de Quentin Tarantino.

Per ser elegit en el paper d'Elvis, Butler es va haver d'imposar a actors com Ansel Elgort, Milers Teller i Harry Styles, que també van fer proves per al paper. "Sabia que no podria fer aquesta pel·lícula si el repartiment no era absolutament correcte, i buscàvem un actor amb la capacitat d'evocar el moviment natural i singular i les qualitats vocals d'aquesta estrella incomparable, però també amb la vulnerabilitat interna de l'artista", ha explicat Luhrmann.

Revelen l'actor que donarà vida a Elvis Presley en el 'biopic' de Baz Luhrmann: Austin Butler

"Havia sentit a parlar d'Austin Butler pel seu destacable paper amb Denzel Washington a l'obra de Broadway 'The iceman cometh' i, a través d'exhaustives proves de càmera i tallers d'actuació i música, vaig saber inequívocament que havia trobat algú que podia encarnar l'esperit d'una de les figures mundials de la música més icòniques", afegeix el cineasta.

Luhrmann ha escrit al costat de Craig Pierce el guió d'aquest film que es rodarà a Austràlia, on va néixer aquest realitzador que va aconseguir la fama gràcies al musical sobre el gran cabaret de París 'Moulin Rouge!' Conegut pel seu impactant i excitant estil visual rere les càmeres, Luhrmann va ser nominat a l'Oscar a la millor pel·lícula per aquesta cinta que van protagonitzar Nicole Kidman i Ewan McGregor. La seva filmografia inclou altres títols com 'Romeo+Juliet' (1996) i 'El gran Gatsby' (2013).

stats