Gent

Beckham es deixa péixer unes angules pel director del Botafumeiro

El futbolista ha visitat la ciutat de Barcelona

À.G.
1 min
Beckham

BarcelonaJesús Pérez Alonso, la cara visible del restaurant Botafumeiro, ja té un nou cromo per afegir a l’àlbum de celebritats que han visitat aquest local emblemàtic de Barcelona. El futbolista David Beckham va voler segellar la seva visita a la ciutat amb una mariscada i el responsable de l’establiment no va perdre ocasió per fer una mica de promoció gravant un vídeo amb l’exmadridista.

En el clip, es pot observar una taula parada amb diferents classes de marisc i com Alonso serveix directament a la boca a Beckham una cullerada d’angules. Un dels comensals adverteix l’astre del futbol: “Compte, que són calentes!”. Tot seguit, el director del Botafumeiro fa gol amb la cullera i fins i tot eixuga els morros del futbolista amb el tovalló, mentre la resta de la taula riu amb l’escena. Al TikTok d’Alonso, on el restaurador comparteix les seves píndoles de filosofia de la vida, aquest vídeo acumula ja més de 700.000 visionats i 14.000 "M’agrada". A Instagram no apareix la xifra de reproduccions, però amb 12.000 "M’agrada" cal inferir que deu ser un nombre similar.

En els perfils d’Alonso es pot trobar una recopilació d’algunes de les celebritats que han desfilat pel local del grup Moncho’s. Entre les més recents, hi ha l’actriu Emma Watson, els Rolling Stones, els Backstreet Boys i Ozuna.

stats