Ben Affleck assegura que si no s'hagués divorciat continuaria sent alcohòlic

L'actor, de 49 anys, es va separar formalment de Jennifer Garner el 2018

2 min
Affleck i Garner formalitzen el divorci

Des que Jennifer Garner i Ben Affleck es van divorciar el 2018 –moment en què l'actor va començar una relació amb la productora Lindsay Shookus–, l'actriu no va desaparèixer del tot de la vida d'ell, ja que l'agost d'aquell any va ser ella qui el va haver de portar fins a la clínica de rehabilitació per la seva addicció a l'alcohol. Tres anys després, amb els dos membres del fallit matrimoni amb noves parelles, el guanyador de l'Oscar per Good Will Hunting ha pronunciat unes paraules que han sorprès molts dels seus seguidors i també la seva exdona. L'actual nòvio de Jennifer Lopez ha assegurat que si no s'hagués divorciat probablement continuaria sent alcohòlic.

"[El meu matrimoni] és un dels motius pels quals vaig començar a beure, perquè hi estava atrapat", ha explicat el protagonista de Batman vs. Superman en una entrevista amb Howard Stern al seu programa. "No puc deixar els meus fills, però no soc feliç; què faig?", diu que pensava quan encara convivia amb Garner. "I el que feia era beure'm una ampolla de whisky i adormir-me al sofà, cosa que va resultar que no era la solució", afegeix l'actor.

Després que el problema s'anés agreujant, i un cop van decidir que s'havien de separar, diu que tot va passar de forma amistosa. "Ho vam fer tan bé com vam poder. Vam tenir moments de tensió? Desacords sobre la custòdia? Algunes coses van ser difícils? Ens vam enfadar? Sí. Però sobretot hi havia respecte”, relata l'actor, que qualifica Garner com una "bona mare" dels tres fills que comparteixen. "Era algú a qui estimo i respecto, però amb qui no havia de seguir casat. Al final ho vam intentar i ho vam intentar perquè teníem fills. Però tots dos sentíem que aquest no era el model de matrimoni que volíem que els nostres fills veiessin", confessa.

Affleck, que ha estat addicte a l'alcohol durant més de 20 anys, va intentar rehabilitar-se per primer cop el 2001, quan el seu amic Charlie Sheen el va portar a una clínica de Malibú on va completar un tractament de 30 dies. El segon cop va ser el 2017. L'últim, el 2018, quan l'hi va portar la seva ja exdona. Actualment Ben Affleck surt amb Jennifer Lopez, amb qui va donar una segona oportunitat a la relació que van mantenir entre el 2002 i el 2004. Jennifer Garner, de 49 anys, manté una relació amb l'empresari John Miller.

stats