Gent 10/09/2021

Ben Affleck i Jennifer Lopez acaparen els flaixos de Venècia

La parella han passejat el seu renovat amor pel Palau del Lido i es preveu que avui tornin a aparèixer en una catifa vermella

2 min
Ben Afflec i Jennifer Lopez al Festival Internacional de Cinema de Venècia

BarcelonaBen Affleck i Jennifer Lopez, la parella de l'estiu, han desfermat el furor dels fotògrafs que estan treballant al Festival Internacional de Cinema de Venècia, on avui assistiran a la presentació, dins del certamen però fora de concurs, de la pel·lícula The last duel, de Ridley Scott. L'actor i l'actriu i cantant han arribat al Lido en un taxi aquàtic i han caminat agafats de la mà, amb les mascaretes posades al desembarcar, tal com han pogut captar els reporters gràfics. Avui, en l'última jornada competitiva de la mostra, la parella de moda dels últims temps a Hollywood serà l'objectiu més cobejat de les càmeres a la catifa vermella del Palau del Lido, on es projectarà el film de Ridley Scott, protagonitzat per Ben Affleck, Matt Damon i Adam Driver.

La parella es van conèixer el 2003 filmant Gigli –traduïda aquí com Una relació perillosa– i es van comprometre per casar-se, cosa que mai va arribar a passar, ja que un any després es confirmava la ruptura. Al mes de maig van començar a deixar-se veure junts altre cop, poc després que l'estrella llatina culminés la seva relació amb l'exjugador de beisbol Alex Rodríguez. Aquest estiu van passar uns dies de vacances a l'illa italiana de Capri, on van passejar agafats de la mà pels carrers, cosa que va atraure l'atenció de veïns i turistes. Lopez té dos fills amb el seu exmarit, el cantant Marc Anthony, i Affleck té dues filles i un fill amb la també actriu Jennifer Garner. La represa de la seva relació ha acaparat tota l'atenció mediàtica rosa dels últims temps, i la premsa dels EUA ja els ha batejat com a Benifer.

Jennifer Lopez i Ben Affleck a Venècia.
stats