Gent 18/11/2021

Britney Spears es planteja explicar a Oprah Winfrey el seu calvari durant els 13 anys tutelada

En un vídeo a les xarxes ha agraït als seus fans que li hagin "salvat la vida" i diu que ara lluitarà per tots els tutelats que no tenen veu

2 min
Britney Spears ha penjat un vídeo a les seves xarxes socials en què ha agraït l'afecte de la seva gran comunitat de fans

BarcelonaDes que divendres passat Britney Spears fos alliberada oficialment de la seva tutela de tretze anys, l'artista no deixa de ser notícia per cada petita cosa que fa i que diu, ja que durant més d'una dècada no ha pogut ni dir ni fer res. Aquesta matinada, l'artista ha penjat un vídeo a les seves xarxes socials en què ha agraït l'afecte de la seva gran comunitat de fans i en què ha explicat que potser s'asseurà amb Oprah Winfrey per explicar en una entrevista com ha sigut la seva vida fins ara.

En el vídeo comenta que està molt contenta per les petites llibertats que té, les quals la majoria de la gent dona per fetes i per a ella no ho han sigut fins ara. Posa com a exemples conduir un cotxe sola, tenir una targeta de crèdit per poder treure diners quan li faci falta o, simplement, comprar espelmes. La princesa del pop, de 40 anys, explica que ara que es lliure no viurà com una víctima, sinó que es dedicarà a defensar les persones amb discapacitats i malalties que estan en tuteles injustes. "No em puc imaginar el que el sistema corrupte ha fet amb ells", afirma.

Agraeix al moviment #FreeBritney que li hagi "salvat la vida... 100%". Spears no confirma si l'entrevista ja està pactada i concretada o si ara mateix només és una idea per part seva. En el text que acompanya el vídeo fa menció a Oprah Winfrey, cosa que podria estar pensada per augmentar la intriga o per cridar l'atenció de la periodista, que sol entrevistar celebritats de la talla de Meghan Markle o d'Adele. "Podria donar a conèixer una petita part dels meus pensaments a Instagram abans d'anar a deixar les coses clares a Oprah", afirma Spears, cosa que la majoria de mitjans han interpretat que sí que farà. Per ara, Winfrey no s'ha pronunciat sobre aquesta possible entrevista.

stats