Gent 20/05/2019

Carlota Casiraghi es presenta a Canes amb una granota de 5.000 euros

La filla de Carolina de Mònaco va anar al festival acompanyada del seu company Dimitri Rassam

Ara
1 min
Carlota Casiraghi es presenta a Canes amb una granota de 5.000 euros

BarcelonaCarlota Casiraghi, filla de Carolina de Mònaco, és, com la seva mare i la seva àvia, Grace Kelly, tot un referent d'estil. Per això, cada pas que fa és observat amb lupa per les revistes de moda, que solen aplaudir les seves eleccions estilístiques. Al festival cinematogràfic de Canes s'hi ha presentat amb una granota de pantaló curt signada per Saint Laurent que ha generat interès per l'elevat preu que té. Concretament, la peça costa al voltant de 5.000 euros.

La granota, negra i amb estrelles de colors diversos brodades a sobre, forma part de la col·lecció 'ready to wear' de la firma, que revisa amb la creació un disseny realitzat pel fundador als anys 70 per a la cantant i actriu Sylvie Vartan, aquell en vellut negre. L'aristòcrata l'ha adaptat als seus gustos combinant-lo amb un cinturó vermell, amb una bossa negra amb cadenes i unes mitges de cristall –també de Saint Laurent– de tons negres.

Casiraghi va desfilar per la catifa vermella sense la seva parella, Dimitri Rassam. No obstant, se'ls va poder veure junts a la festa posterior. Després de diversos rumors de crisi entre ells, van aparèixer plegats al Ball de la Rosa, cosa que va servir per donar credibilitat a les veus que afirmen que es casaran aviat.

stats