Gent 20/09/2019

Cayetano Martínez de Irujo, operat d'urgència

Ha patit una obstrucció intestinal, malaltia que ja l'havia portat al quiròfan anteriorment

Ara
2 min
Cayetano Martínez de Irujo lloga el seu palau

BarcelonaCayetano Martínez de Irujo va ser intervingut d'urgència ahir per una obstrucció intestinal, una malaltia de la qual ja ha estat operat anteriorment, segons ha informat l'editorial La Esfera de los libros recull Efe. Martínez de Urujo, de 56 anys, va ser operat ahir a Madrid a la Clínica de la Luz, per la qual cosa s'ha cancel·lat la presentació del seu llibre 'De Cayetana a Cayetano', prevista per al pròxim dilluns 23 de setembre en un hotel de la capital madrilenya.

"L'acte de presentació del llibre es posposa fins que els metges li donin l'alta hospitalària i pugui recuperar la seva vida normal", han comunicat des de l'editorial. Un llibre –que va sortir a la venda el 4 de setembre– en què el cinquè fill de la duquessa d'Alba parla del que suposa el pes d'un cognom i la seva història. "Pertànyer a la Casa d'Alba és un gran privilegi, però també una gran responsabilitat que exigeix un altíssim preu a pagar: la pèrdua de la teva capacitat per decidir sobre el teu propi destí", avança sobre l'obra la citada editorial, que assegura que escriure el llibre ha servit a l'aristòcrata per "exorcitzar vells dimonis".

"En aquestes memòries –afegeixen– parla sense embuts de tot i de tothom: de la seva solitària infantesa al palau de Liria, la seva boja joventut, la seva mala relació amb Jesús Aguirre, d'amics, conquestes amoroses, teràpies i, sobretot, de l'amor als seus fills". Però sobretot parla de la seva mare, la persona que més ha marcat la seva vida i a la qual ha "costat entendre", però amb qui al final va aconseguir el retrobament i qui, abans de morir, va posar a les seves mans la gestió de l'immens patrimoni familiar.

stats