Channing Tatum tornarà a fer de 'stripper' a 'Magic Mike'

L'actor protagonitzarà el tercer lliurament d'aquesta saga, que es dirà 'Magic Mike's last dance'

2 min
Channing Tatum en una imatge compartida per ell mateix al seu Instagram

BarcelonaL'actor Channing Tatum ha confirmat que tornarà al paper de stripper que li va donar la fama a Magic Mike (2012) amb el tercer lliurament de la franquícia, el títol del qual serà Magic Mike's last dance. La nova pel·lícula estarà dirigida per Steven Soderbergh, que ja va estar a càrrec de la primera cinta però per a la segona, Magic Mike XXl, va delegar-ho en Gregory Jacobs. Les dues entregues han recaptat prop de 300 milions de dòlars a tot el món i, fruit del seu èxit als cinemes, es va arribar a estrenar un espectacle en directe, basat en la trama del film, que va arrancar a Las Vegas (EUA) l'any 2017 i ha visitat ciutats com Londres i Berlín.

"Estem encantats de tornar a fer negocis amb Channing, Steven i el seu equip creatiu perquè torni Magic Mike i la seva combinació de ball, drama, amors i humor", diu en un comunicat Toby Emmerich, president de Warner Bros. Tot i que la pel·lícula original i la seva seqüela van funcionar en cinemes, els plans de Warner Bros passen ara per estrenar aquesta tercera cinta a la plataforma de televisió HBO Max, segons va avançar el diari Deadline. El 2012 Magic Mike es va convertir en un fenomen internacional a l'explicar la història d'un grup de ballarins exòtics amb cossos esculturals que embogeix el públic de Florida i que coincidia amb les experiències personals de Tatum, que havia hagut de dedicar-se a aquesta feina anys enrere.

Tatum va treballar com a stripper a Tampa (Florida) durant vuit mesos quan tenia 18 anys. Encara que la pel·lícula no està basada exactament en fets específics de la seva vida, Tatum va assenyalar llavors en una entrevista que el que sí que era igual era el context. Segons l'actor, Magic Mike capturava l'"atmosfera i energia" d'aquells moments de joventut: "Capturava aquella sensació d'estar en un moment de la teva vida en què estàs provant coses".

stats