Gent 01/07/2019

Chris Pratt alarma les xarxes al mostrar com s'ha cremat la pell en el viatge de noces

L'actor de 'Guardians de la galàxia' està casat amb una filla de Schwarzenegger des de fa un mes

Ara
2 min
Chris Pratt podria ser el nou Indiana Jones

BarcelonaEncara no fa ni un mes, Chris Pratt i Katherine Schwarzenegger, filla d'Arnold Schwarzenegger, es van casar en un ranxo californià anomenat Montecito. Una festa de la qual van fer partícips un bon grapat de convidats, ja que tots dos són persones molt conegudes, sobretot ella, per la seva família. Després d'aquelles noces celebrades en un lloc encantador on també s'han casat Gwyneth Paltrow o Jessica Simpson, la parella ha continuat gaudint del seu dolç moment amb un primer viatge de casats que els ha portat fins a Hawaii.

Chris Pratt alarma a les xarxes en mostrar com s'ha cremat la pell en el viatge de noces

Al tornar d'aquestes vacances de sol i la platja, Pratt ha ensenyat als 26 milions de seguidors que té a Instagram com li ha quedat la pell després de no haver-se posat protector solar. En la imatge es veu el protagonista de 'Jurassic World' i 'Guardians de la galàxia' d'esquena mostrant la diferència de color entre l'esquena (literalment vermella) i els glutis (blancs). La foto, que acumula més de dos milions de 'likes' i 50.000 comentaris en només un dia, ha alarmat alguns seguidors, que li pregunten que si ha "sentit a parlar mai del melanoma".

Chris Pratt alarma a les xarxes en mostrar com s'ha cremat la pell en el viatge de noces

Tot i això, n'hi ha molts altres que s'ho han pres en broma. De fet, ell ha sigut el primer que ha dit que "la lluna de mel gairebé acaba tenint un toc cruixent", cosa que segella amb el hashtag #aloe. Entre els comentaris que li han deixat en sintonia amb el seu humor destaca el de l'actor Ethan Hawke, que li ha dedicat aquest: "Ara ja sé què enviar-te com a regal de noces. A més, no hauries de fer tot això per tenir una excusa per ensenyar-nos el cul! He pensat que era inadequat, però la meva dona ha dit: "M'encanta, hmmmm". L'actriu Gwyneth Paltrow li ha escrit que té algunes coses a la seva web de cosmètica per ajudar-lo, mentre que una seguidora desconeguda li ha demanat si es podria penjar la foto de cara "amb propòsits mèdics únicament".

stats