Desplegament d'opulència a l'estrena londinenca de 'House of Gucci'

Lady Gaga acapara els flaixos amb un impresionant disseny lila signat per la firma italiana que dona nom al film

2 min
Lady Gaga amb el vestit lila elegit per a l'ocasió, una creació d'Alessandro Michele per a la darrera col·lecció de la firma italiana Gucci

BarcelonaLa pel·lícula House of Gucci acapara tota l'atenció mediàtica des d'abans de l'estrena per motius molt diversos. Els últims, el desplegament de glamur que ahir va suposar per a Londres la premiere del film, que s'estrenarà a casa nostra el 26 de novembre. La firma italiana que dona nom a la pel·lícula va ser l'encarregada de vestir els seus protagonistes, que van estar exultants a només dues setmanes de l'estrena als cinemes de la cinta, que ha dirigit Ridley Scott i que narra el crim més pertorbador que ha tingut lloc en el món de la moda, el de Maurizio Gucci.

Els principals protagonistes de la pel·lícula 'House of Gucci'. D'esquerra a dreta: Salma Hayek, Jared Leto, Adam Driver i Lady Gaga. En aquesta imatge, tots vestits per la firma italiana Gucci.
Al film l'actriu francesa Camille Cottin dona vida a Paola Franchi, la dona per la qual Maurizio Gucci es va divorciar de Patrizia Reggiani, que posteriorment va decidir que el mataria a través d'un sicari.
Salma Hayek va anar a l'estrena amb un disseny completament daurat de Gucci, la firma propietat del seu marit, François-Henri Pinault, a través del grup de luxe Kering. Hayek dona vida a Pina Auriemma, una mèdium que va intervenir en la gestació del crim de Maurizio Gucci.
L'actor Jared Leto va tornar a fer gala del seu atreviment durant la 'première', on va lluir un vestit de vellut de color turquesa acompanyat de joies exuberants i un 'clutch' d'efecte 'bling-bling'.
L'actor Adam Driver i Lady Gaga, que va debutar al cinema amb 'A star is born', donen vida al matrimoni protagonista, format per Patrizia Reggiani i Maurizio Gucci.
La veterana figurinista Janty Yates també va acudir a l'estrena. Ella ha sigut l'encarregada de vestir la 'jet set' italiana dels vuitanta i noranta que apareix al film. Per fer-ho, ha accedit als arxius de la firma Gucci i ha revisitat estils que es veien a les col·leccions d'altres dissenyadors, com Alaïa i Valentino. Yates ja havia treballat anteriorment amb Ridley Scott i va guanyar l'Oscar el 2001 per 'Gladiator'.
La catifa vermella de l'estrena de 'House of Gucci' també va comptar amb presència catalana. La 'influencer' badalonina Dulceida va ser-hi present i va posar per als seus 'followers'.
stats