Madrid

El jutge posa en llibertat sense càrrecs Juan José Ballesta després de ser detingut per un robatori amb violència

L'intèrpret, de 36 anys, ja estava sent investigat per una denúncia per agressió sexual

2 min
Juan José Ballesta

BarcelonaJuan José Ballesta surt amb llibertat sense càrrecs després que la Fiscalia no hagi imputat cap delicte a l'actor pel presumpte robatori amb violència a un conegut seu. El denunciat ha passat la nit de dimarts a la cel·la i ha passat a disposició judicial a primera hora de la tarda, on ha declarat no haver robat res.

La declaració de Ballesta no concorda amb la versió del denunciant i amic de l'actor que ha assegurat haver estat víctima del robatori amb violència de 50 euros i una caçadora valorada amb 200 euros. Arran d'aquests fets, l'actor ha passat la nit de dimarts a la cel·la dels jutjats madrilenys de la plaça Castilla i no ha estat fins les dues del migdia que ha sortit a declarar davant del jutge. Per bé que la decisió final del lletrat ha estat la llibertat sense mesures cautelars, està previst que el jute citi a la víctima i al presumpte agressor, així com els dos testimonis dels fets. Després d'això, es decidirà si es continua amb el procediment o s'arxiva la causa.

Els fets que han provocat la denúncia i detenció del protagonista de Ladrones van tenir lloc dilluns al voltant de les 8 del matí, quan l'actor va quedar amb la víctima al districte madrileny d'Hortaleza. En la trobada, la víctima volia proposar a l'actor gravar un videoclip junts, però la conversa entre els dos amics va desencadenar en una discussió que va acabar amb una agressió mútua, segons han informat fonts policials a l'agència Efe. Segons la mateixa font, durant el transcurs de la baralla Ballesta, de 36 anys, va agafar diners i la caçadora del seu amic i tot seguit va fugir amb cotxe. Posteriorment, va ser localitzat i detingut com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència.

Ballesta es va fer molt conegut quan tenia 13 anys i va protagonitzar la pel·lícula El Bola, per la qual va aconseguir una nominació al Goya a millor actor revelació. Actualment, el protagonista de Ladrones també és investigat pel jutjat de primera instància i instrucció número 4 de Parla per una presumpta agressió sexual ocorreguda al juliol. Segons la denunciant, també coneguda de l'actor, els fets van tenir lloc després d'una festa al municipi de Parla, als afores de Madrid, on es van consumir estupefaents. Per bé que la defensa de Ballesta va demanar arxivar el cas, la jutgessa va denegar la petició i va acordar recollir noves proves sol·licitades per l'acusació.

stats