Gent 27/01/2021

Elliot Page anuncia el seu divorci

L'actor, protagonista de 'Juno', estava casat des de feia tres anys amb la coreògrafa Emma Portner

ARA
1 min
Elliot Page en una imatge recent al seu Instagram

Tres anys després d'haver-se casat, l'actor Elliot Page i la seva dona, la coreògrafa Emma Portner, han decidit divorciar-se. "Després de reflexionar-hi molt hem pres la decisió de divorciar-nos i continuar el procés de separació que vam engegar aquest estiu", ha explicat la parella canadenca a través d'un comunicat. Segons Page Six, Page va presentar la demanda de divorci als jutjats de Manhattan aquest dimarts.

Page i Portner es van casar al principi del 2018 i van compartir la notícia a través de les xarxes socials. L'actor va publicar una imatge de les seves mans amb les aliances i el text: "No em puc creure que pugui dir que aquesta extraordinària dona és la meva esposa".

L'actor, abans conegut com a Ellen Page, va anunciar a finals del 2020 que era trans. "Hola, amics. Vull compartir amb vosaltres que soc trans [...] i que el meu nom és Elliot", va dir a través de les xarxes socials. Page va rebre el suport de molts membres destacats de Hollywood i també de la seva parella, que va assegurar sentir-se'n molt orgullosa. "Les persones trans, queer i no binàries són un regal per al món", deia en una publicació a Instagram Portner. "Us demano paciència i intimitat, però també que us uniu a mi en el suport diari a la comunitat trans. L'existència de l'Elliot és un regal en si mateix. Continua brillant, dolç E. T'estimo moltíssim", remarcava la coreògrafa.

stats