Gent 08/10/2019

Elton John explica que va enxampar la reina Elisabet II bufetejant el seu nebot

És una de les revelacions que l'artista fa a les seves memòries 'Me: Elton John'

Ara
1 min
David Armstrong-Jones amb la seva dona

BarcelonaEl cantant i compositor Elton John està generant notícies sense parar a causa de les filtracions que es produeixen del seu llibre autobiogràfic, Me: Elton John, que surt a la venda el 15 d'octubre. Un dels últims passatges que s'han sabut de l'obra és una anècdota que té a veure amb la reina Elisabet II, que li va donar el títol de Sir que actualment ostenta.

Segons el Times, el cantant va enxampar la monarca anglesa bufetejant el seu nebot, David Armstrong-Jones –fill de la difunta princesa Margarida–, quan només era un nen. Va ser durant una festa en què la germana del llavors petit Armstrong-Jones, Lady Sarah, es va trobar malament i va haver de retirar-se a una habitació a descansar. La reina va ordenar al nen que anés amb la seva germana a cuidar-la i vigilar-la diverses vegades, però el nen no li feia cas.

Segons explica el mitjà, quan finalment Armstrong-Jones s'hi va negar en rodó la reina ja no va tenir més contemplacions i li va clavar una bufetada a cada paraula de la frase que li pronunciava: "No -bufetada- discuteixis -bufetada- amb mi -bufetada-. Jo -bufetada- soc -bufetada- la -bufetada- reina", diu Elton John que li va dir. Segons el testimoni del cantant, l'opció violenta hauria servit i el nen hauria anat a cuidar la seva germana. Quan va aixecar el cap, diu que la reina va veure que el cantant observava l'escena i que ella li va picar l'ullet i va continuar atenent els convidats. "En privat pot ser molt divertida", diu John sobre la reina.

stats