Divorci
Gent Famosos 25/08/2023

Britney Spears paga 10.000 dòlars al mes pel pis on viu el seu futur exmarit

Sam Asghari s'ha traslladat a un complex de luxe de Los Angeles

2 min
Britney Spears  està embarassada

BarcelonaEstan en tràmits de divorci, però això no significa que Sam Asghari, futur exmarit de Britney Spears, estigui pagant per les seves despeses. Segons el portal TMZ, la princesa del pop s'està encarregant de pagar el lloguer del pis de Los Angeles on s'ha traslladat a viure el model, que costa 10.000 dòlars al mes. Que Spears s'estigui encarregant d'aquesta important despesa ha sorprès els mitjans nord-americans, ja que la ruptura no ha estat amistosa.

La parella va fer oficial la seva separació fa una setmana, després de 14 mesos de matrimoni. Tot i que el temps que han estat casats ha estat relativament curt, Spears i Asghari estaven junts des del 2016. La convivència entre els dos es va deteriorar fins al punt que Asghari va decidir demanar el divorci al·legant "diferències irreconciliables". Spears, per la seva banda, va anunciar la separació a través d'uns dels nombrosos i populars vídeos d'ella ballant que comparteix a Instagram. "Sis anys és molt temps amb algú, així que estic una mica trasbalsada... No estic aquí per explicar els motius, perquè, francament, això no és cosa de ningú. Però, sincerament, ja no podia suportar més el dolor", deia en el text que acompanyava la publicació.

Segons indica TMZ, la decisió de pagar el lloguer del pis on viu Asghari forma part de l'estratègia legal de l'advocada de Spears, Laura Wasser, especialista en divorcis famosos i complicats. Entre altres casos, Wasser va representar Johnny Depp quan es va divorciar d'Amber Heard, i Angelina Jolie quan va trencar amb Brad Pitt. Últimament també s'ha encarregat del divorci de Kevin Costner, que està immers en una cruenta batalla legal contra la seva exdona, Christine Baumgartner.

El divorci de Spears i Asghari també podria ser complicat, ja que els advocats del model i instructor de fitness tindrien la intenció d'impugnar el contracte prematrimonial que va signar la parella abans de casar-se. Entre altres coses, aquest contracte prematrimonial estipula que Asghari no rebrà ni un dòlar dels beneficis que s'obtinguin amb la publicació de les memòries de la seva exdona, The woman in me, que sortiran al mercat el 14 d'octubre. El contracte entre tots dos especificava que Britney tenia l'exclusivitat dels beneficis del llibre, tot i haver-lo escrit durant el temps que han estat casats.

Tot i que la comunicació entre l'exparella està trencada, TMZ detalla que han arribat a un acord pel que fa als gossos que compartien. Asghari s'ha quedat el dòberman, Porsha, mentre que Spears s'encarregarà dels altres quatre gossos.

stats